Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
160g białka, 250g węgli, 70g tłuszczy
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Jestem aktualnie na pierwszym
Opisz swój plan treningowy
FBW Sakera lekko zmodyfikowane co 2 dni (1 tydzien - 3 treningi, 2 tydzien - 4 treningi)
Cel cyklu
Zwiększenie siły, rekompozycja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
n/d
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
18
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Endomorfik
Stan zdrowia
?
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Brak skłonności do łysienia, lekki zarost na twarzy
PPM (podstawowa przemiana materii)
2100
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Klatka 70, Martwy 110, Przysiad 90
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
747
Cześć,
Wszedłem niecały miesiąc temu na pierwszy cykl który wyglądał:
Cypionat 1 ml / 5 dni iniekcja
Stanobol (Winstrol) 2x dziennie po jednej tabletce (10mg Stanzolol w jednej tabletce)
Po 3 tygodniach zrobiłem pierwsze badania gdzie wszystko było w normie za wyjątkiem:
Testosteron 13 ng/ml
Estradiol 82 pg/ml
Prolaktyna 18,7 ng/ml
i o ile powyższe wyniki nie wywołały na mnie szoku to
ALT - 501 U/L (gdzie norma < 41)
to ALT spowodowało, że zacząłem się zastanawiać czy wszystko zrobiłem OK.
Odstawiłem Stanobol (już 7 dni przerwy), zwiększyłem ilość zażywanego LIV52 (3x3 tabletki dziennie), po czym dzisiaj udałem się na kolejne badanie i wyniki to:
ALT - 600 U/L (norma < 41)
ASP - 150 U/L (norma < 41)
zaś reszta w normie:
Lipaza 41,0 U/L
Przeciwciła anty-HAV klasy IgM (V28) nieobecne
Bilirubina całkowita 10,0 µmol/l (norma < 21,0)
Gamma-glutamylotranspeptydaza (GGTP) 14,0 U/l norma (10,0 — 71,0)
Amylaza w surowicy 60,0 U/l (norma 28,0 — 100,0)
Dodam, że współlokator który jest dokładnie na tym samym ma ALT w granicy 120 U/L.
Umówiłem już wizytę u lekarza ale szczerze nie wiem czy powinienem powiedzieć jakiego środku używałem.
Czy ktoś ma może jakieś rady, jakie następne kroki powinienem podjąć?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20985
Napisanych postów
71624
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576937
A Ty myślisz, że co ...miesiąc katowałeś wątrobe a w pare dni ma Ci się to teraz poprawić. To tak nie działa. Wyniki się utrzymają i dopiero spadną. Nie panikuj.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
747
Hej,
Dzięki za odpowiedź!
Czyli mogę się spodziewać wzrostu jeszcze przez następne dni, natomiast po jakimś czasie zacznie spadać?
Jest jakaś granica której nie powinno to przekroczyć?
Bo kilkunastokrotnie przekroczona granica spowodowala srogą panikę...
Zmieniony przez - Hellonik w dniu 2018-10-23 18:19:12
Szacuny
14715
Napisanych postów
31298
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
211958
Dlatego ja na cyklu nie badam takich rzeczy przy oralach , bo zaraz bym się żegnał z bliskimi . Lepiej po odstawieniu jakieś miesiąc /dwa i oodreperowaniu wątroby sprawdzić co jest co .
Szacuny
3778
Napisanych postów
9621
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
407794
krzykacz
krzykacz
Nie panikuj.
Przy WZW wartosci w tysiacach sa, swoja droga niezle Ci wyj**alo ale to alat i aspat enzymy ktore szybko sie buntuja i szybko spadaja. Pozostale faktory daja obraz stluszczenia i innych mniej lub bardziej trwalych uszkodzen watroby.