Cześć, pisze ponieważ nie mam pojęcia co jest nie tak z tymi barkami, wszystkie grupy fajnie się rozwijają, widać duzy progress zwlaszcza teraz kiedy przylozylem sie do treningu i diety bardzo mocno i dopinam wszystko na ostatni guzik natomiast moje nedzne barki są po prostu plaskie z boku i nie widac w ogole ze je trenuje. Próbowałem juz różnych kombinacji zaczynajac od duzego ciężaru i malo reps poprzez mniejszy ciezar duzo reps i teraz robie duzy ciezar duzo reps i dropy. Nic a nic na mnie nie chce dzialac, nie mam pojecia o co chodzi ani jak moge to zmienić. Zaczynam powoli rozkładać juz rece dlatego proszę was o pomoc/porade co moge zrobic. Trenuje 4 razy w tyg planem push pull legs na zmiane, ćwiczeń na barki mam 3:
-OHP x5 8-12 reps 45-50kg+ drop 30kg do upadku(ok 6 reps)
-Wznosy bokiem linkami na wyciagu x4 ponad 12 reps, a zazwyczaj jest 16-18 do momentu kiedy palą Juz
-Face Pull z rotacją x4 tez 16-18 aż palą
Mimo tego barki od miesięcy stoją w miejscu, plan zazwyczaj mam 2,5do max 3 miesiecy a potem trochę go modyfikuje.
Z góry dziękuję za odpowiedz :)
-OHP x5 8-12 reps 45-50kg+ drop 30kg do upadku(ok 6 reps)
-Wznosy bokiem linkami na wyciagu x4 ponad 12 reps, a zazwyczaj jest 16-18 do momentu kiedy palą Juz
-Face Pull z rotacją x4 tez 16-18 aż palą
Mimo tego barki od miesięcy stoją w miejscu, plan zazwyczaj mam 2,5do max 3 miesiecy a potem trochę go modyfikuje.
Z góry dziękuję za odpowiedz :)