Jestem na masie i planuję ją pociągnąć jeszcze kilka miesięcy. Jem 4 spore posiłki bardzo bogate w węgle (160-170g na posiłek w dt) i już czasem łapie mnie zamułka po nich. Czy wrzucenie berebryny HCL 2x po 500 mg do dwóch posiłków z dala od treningu coś pomoże na to zamulenie ? Do tego dorzuciłbym jeszcze chrom i gymnemme. Redu nie chce robić bo BF jest póki co przyzwoity i chciałbym coś jeszcze zbudować.
Jestem na masie i planuję ją pociągnąć jeszcze kilka miesięcy. Jem 4 spore posiłki bardzo bogate w węgle (160-170g na posiłek w dt) i już czasem łapie mnie zamułka po nich. Czy wrzucenie berebryny HCL 2x po 500 mg do dwóch posiłków z dala od treningu coś pomoże na to zamulenie ? Do tego dorzuciłbym jeszcze chrom i gymnemme. Redu nie chce robić bo BF jest póki co przyzwoity i chciałbym coś jeszcze zbudować.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Moderator działu Odżywianie
when im going to do some mountaineering actually im going back home
niekoniecznie pomoze na zamulke po weglowodanach, jednak sprobowac nie zaszkodzi

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Zmieniony przez - marsid w dniu 2020-02-10 14:24:58

Zmieniony przez - czellista w dniu 2/28/2020 3:55:58 PM
stad gdzies tam po srodku jak zwykle lezy prawda. ja osobiscie daje tylko rano i do II posilku po treningu silowym, gdzie mam tez nieco wiecej weglowpdaow i mozna organizmgdzies tam niecowesprzec suplementem tego typu.
masz tez takie dodatki jak np ALA,ktoremozna razemz berberyna wlaczyc do suplementacji. gymnema tez fajna sprawa, testowalem kiedys solo i rowniez dzialal,test glukometrem robilem
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/