Witam chciałbym zapytać czy branie beta alaniny na redu nie będzie przeszkadzało?Chodzi żeby przy redu zminimalizować spadek sily.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ja własnie stosuje sobie bcaa w trakcie treningu do picia,po treningu białeczko+posiłek.Kreatyne odstawiłem póki co i zabieram się za nią od września w cyklu 3 miesięcznym.Dzięki za porady i uwagi:)
...
Napisał(a)
sam odpowiedziałeś sobie na pytanie, tak beta alaninę jak i kreatynę można włączyć do cyklu redukcyjnego po to żeby na ujemnym bilansie zminimalizować spadek siły
Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy!
...
Napisał(a)
chodzi o to ze kreatyne skonczylem niedawno wiec chce zachowac 2 miesiace odstepu,beta alanine mysle zeby brac dla podtrzymania efektu...ale nie bylem pewien
...
Napisał(a)
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
K_PSśmiało możesz lecieć z beta alanina![]()
nawet przez dłuższy okres czasu
jak i z kreatyną, dawka 3g dzienni i jedziesz

...
Napisał(a)
wlasnie bo zostalo mi sporo z puszki kreatyny ale zrobilemn cykl 2 miesiace na monohydracie i raczej myslalem zeby odstawic na 2 miechy i pozniej kolejny cykl.
...
Napisał(a)
No to jak tak zaplanowałeś to tak zrób. Zacznij już brać beta alanine, bierz ją podczas całej przerwy a potem bierz bete dalej z kreatyną 

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html
"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."
...
Napisał(a)
myślę że spokojnie możesz bez żadnej przerwy zejść z kretą do 3g dziennie i stosować ją przez dłuższy okres czasu tym bardziej że bardzo fajnie działa z betą 

...
Napisał(a)
wiem bralem bete na kreatynie caly czas i teraz chcialem zostac na samej becie + spalacz dorzucic:) tylko czy monohydrat bedzie ok na redukcji?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!