Mój staż treningowy to jakieś 13 miesięcy na sucho bez żadnych odżywek i niestety diety.Mam pytanko czy bez diety można nabrać troszkę masy ?? Genetyke mam dobrą i nie jestem zalany tłuszczem waże 70 kg przy 167 cm wzrostu :)Oczywiście mam zamiar jeść dużo i zdrowo płatki,ryż i wszystkie produkty co powinna zawierać wyliczona dieta.Mam teraz spore wydatki więc na kupywanie produktów do ułożonej diety też mnie za bardzo nie stać ,do szkoły mam 25 km wstaje o 6 rano po szkole biegiem na siłke i odrazu na pks na autobus więc nie jestem wstanie pilnowac tych wszystkich posiłków co do godziny :)Dlatego moje pytanie brzmi czy jedząc zdrowo i w miare dużo nabiorę masy mięśnowej? oczywiście będę patrzył czy mnie nie zalewa i ważył sie co jakiś czas :) Do tego chce zamówić na początek gain bolic 6000+kreatyna mega caps z olimpa 300 kaps :) Czekam na wasze komentarze i porady .Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Siemka.
Mój staż treningowy to jakieś 13 miesięcy na sucho bez żadnych odżywek i niestety diety.Mam pytanko czy bez diety można nabrać troszkę masy ?? Genetyke mam dobrą i nie jestem zalany tłuszczem waże 70 kg przy 167 cm wzrostu :)Oczywiście mam zamiar jeść dużo i zdrowo płatki,ryż i wszystkie produkty co powinna zawierać wyliczona dieta.Mam teraz spore wydatki więc na kupywanie produktów do ułożonej diety też mnie za bardzo nie stać ,do szkoły mam 25 km wstaje o 6 rano po szkole biegiem na siłke i odrazu na pks na autobus więc nie jestem wstanie pilnowac tych wszystkich posiłków co do godziny :)Dlatego moje pytanie brzmi czy jedząc zdrowo i w miare dużo nabiorę masy mięśnowej? oczywiście będę patrzył czy mnie nie zalewa i ważył sie co jakiś czas :) Do tego chce zamówić na początek gain bolic 6000+kreatyna mega caps z olimpa 300 kaps :) Czekam na wasze komentarze i porady .Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
chaczyk Ty chamie powinniśmy winszować takim postawom !!
brawo dla autora - to jest walka z przeciwnościami losu
brawo dla autora - to jest walka z przeciwnościami losu
Gdzie jest Bóg, chyba na urlopie, na niego też mieli kartotekę w UOP-ie
...
Napisał(a)
około 1/3 tego forum chodzi do szkoły kolejna 1/3 na studia. Jakoś dają radę jeść. kup pojemnik i szam.
Mało jest miejsc gdzie nie jadłem ryżu
Edit: może przesadziłem z tymi statystykami
Zmieniony przez - coolkill w dniu 2008-01-23 14:16:57
Mało jest miejsc gdzie nie jadłem ryżu
Edit: może przesadziłem z tymi statystykami
Zmieniony przez - coolkill w dniu 2008-01-23 14:16:57
Niezbędne minimum to dać z siebie maximum
...
Napisał(a)
Havalt ze ty ćwiczysz bez diety nie znaczy że jest ona zbędna.
I nie dawaj takich rad koledze bo znacznie lepiej jest ćwiczyć z niedopracowaną dietą (gdzie zdarzają sie porcje gainera zamiast posiłku czy też nieregularne posiłki) niz jeść chleb z ketchupem (oczywiście ironia - chodzi tu o przeciętne jedzenie).
Do autora: postaraj sie zagospodarowac troche czasu i ułożyć sobie dzienne posiłki. Ja tez nie jem według zegarka i daje rade
I nie dawaj takich rad koledze bo znacznie lepiej jest ćwiczyć z niedopracowaną dietą (gdzie zdarzają sie porcje gainera zamiast posiłku czy też nieregularne posiłki) niz jeść chleb z ketchupem (oczywiście ironia - chodzi tu o przeciętne jedzenie).
Do autora: postaraj sie zagospodarowac troche czasu i ułożyć sobie dzienne posiłki. Ja tez nie jem według zegarka i daje rade
>><<
...
Napisał(a)
jak gość nie ma diety może mieć ujemny bilans kaloryczny i o tym nei wiedzieć, zapisze się na siłkę .. . nic mu nie będzie rosło i zaraz podpatrzy największych koksów na siłce. Walnie anabole bez diety odbloku osłon . . . i później poczytasz o takim w gazecie
Havlat1987 a zastanawiałeś się jakbyś wyglądał z dobrze zbilansowaną dietą . . .
Zmieniony przez - coolkill w dniu 2008-01-23 16:12:06
Havlat1987 a zastanawiałeś się jakbyś wyglądał z dobrze zbilansowaną dietą . . .
Zmieniony przez - coolkill w dniu 2008-01-23 16:12:06
Niezbędne minimum to dać z siebie maximum
...
Napisał(a)
Nie podoba Ci sie forum?? proste zmien je, albo nie komentuj.
Ci co sie znaja pisza poprawnie, i nikt glupot nie wypisuje.
To ze Ty masz dobra genetyke, nie swiadczy o tym ze autor tematu czy ktokolwiek inny ja ma, a wiec wes to tez pod uwage bo budowa ciala i przedewszystkim genetyka ma b.duzy wplyw na wyglad.
Nie ma waypliwosci ze dieta to podtstawa i stanowi ona ok.70% sukcesu, reszta to trening, suple-regeneracja.
O SAA nie wpsominam, bo nie jest to odpowiedni do tego dzial.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2008-01-23 16:51:58
Ci co sie znaja pisza poprawnie, i nikt glupot nie wypisuje.
To ze Ty masz dobra genetyke, nie swiadczy o tym ze autor tematu czy ktokolwiek inny ja ma, a wiec wes to tez pod uwage bo budowa ciala i przedewszystkim genetyka ma b.duzy wplyw na wyglad.
Nie ma waypliwosci ze dieta to podtstawa i stanowi ona ok.70% sukcesu, reszta to trening, suple-regeneracja.
O SAA nie wpsominam, bo nie jest to odpowiedni do tego dzial.
Pozdrawiam.
Zmieniony przez - góra-forte w dniu 2008-01-23 16:51:58
GÓRA---->I am What I am
Poprzedni temat
Czy Wy liczycie wartości wszystkiego co jecie?
Następny temat
Pomocy z dietą
Polecane artykuły