Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
53
Napisanych postów
332
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
9263
1. WIEK:28
2. WAGA:94
3. WZROST:173
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI:kilka lat z przerwami
6. DIETA:4000 kcal
-białko:220 g
-węglowodany:400g
-tłuszcz:150 g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: kilka kiedys
8. TRENING:FBW
9. CEL CYKLU:Masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):Tycia
13. STAN ZDROWIA:Ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:Łysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:140
-martwy ciąg:170
-przysiad:160
Witam obecnie jestem na cyklu Meta na kilka (skończona)DECA 400 mcg + Sustanon 750 mcg od 2 tyg odczuwam lęk przed snem gdy pomyślę że mam iść spać dostaje ataku paniki czy może mieć to związek z cyklem od nowego roku miałem masę problemów w życiu osobistym bo straciłem pracę ,budziłem się z krzykiem itp.ostatnio nie mogę spać nie chce mi się lub chce ale mam te napady paniki czy iść z tym do lekarza czy zejść z cyklu czy coś trening dieta libido jest super więc szkoda przerywać ale spać też trzeba proszę o poradę profilaktycznie poszła tabletka cabaseru ale badania zrobię opiero jak poznam grafik bo dziś zaczynam pracę nową pozdrawiam
Szacuny
418
Napisanych postów
20242
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
171137
Konieczna tu bedzie wizyta u lekarza i prawdopodobnie podanie lekow uspokanajacych, mozesz probowac zmniejszyc dawke saa o połowe ale watpie aby to byla glowna czy jedyna przyczyna, nawarstwilo Ci sie kilka czynnikow stresowych i psycha wieczorami zwyczajnie nie wytrzymuje natęzenia problemow. Staraj sie duzo o tym czytac, jak zrozumiesz co sie z Twoja glową dzieje, uwierz mi będziesz spokojniejszy
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
Co to znaczy meta na kilka skończona?
To twój 1 cykl?
Tutaj to raczej psycholog/psychiatra saa mogą pomóc ale mogą też zaszkodzić ciężko powiedzieć ,słaba psychika
Szacuny
53
Napisanych postów
332
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
9263
Witam, przepraszam miało być na kicka na start bo leciało 500 sustanonu tylko od tygodnia leci 750 cykl nie pierwszy ale miałem przerwę długa i zawsze było ok od 2 tyg nie śpię dobrze a od tygodnia wcale raczej zmęczony padam za dnia w nocy mam te napady bo ciemno bo cicho zawsze było dobrze że mna
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
Robiłeś badania?
Jak długa przerwa po co ci 3 środki?
Metka na kicka słaby pomysł nie przełamiesz jej podbiciem testa
Metka wpływa dobrze na samopoczucie deka potrafi u części zrobić syf
Stawiam ze u ciebie może być podobnie
Odstawiles metke deka się wkręciła
Sknociles sprawę
Szacuny
53
Napisanych postów
332
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
9263
Hmm to co robić szefie podbiłem testa dlatego ,metki mogę domówić bo ekstra szło ale to iniekcja była i zastrzyki codzienne były ciężkie wątroba lekko podwyższona co teraz zostawić sam test ?
Zmieniony przez - AdamZx w dniu 2023-02-06 05:50:25
Szacuny
24
Napisanych postów
94
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2547
Powinieneś iść do lekarza a nie rozmyślać, że dobrze idzie sylwetka to może poczekać. Z bezsenności może rozwinąć się depresja a wtedy to sylwetka będzie Twoim najmniejszym problemem. Tekstem o słabej psychice się nie przejmuj nie takich kozaków to g**** kładło.
Szacuny
577
Napisanych postów
1511
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
53767
Myśle ze jest tak jak lodzianin napisał. Albo daj coś na sen z lekkich nasennych albo odstaw deke i zobaczysz czy lęki ustąpią. Mi po kilku tyg na dece zawsze robią się jakieś lęki. Albo z tym żyjesz, robisz formę albo nie dajesz rady i schodzisz z deki. Ale nie wszyscy tak mają. Jakbym miał latać po psychiatrach na najpierw odstawiłbym dekę i sprawdził czy to od tego.
Szacuny
53
Napisanych postów
332
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
9263
Dziękuję za zainteresowanie Panowie że mną chyba coraz gorzej odstawiam dece będzie sam test szedł nie spodziewałem się tak pozytywnego odzewu z waszej strony