Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
324
ja używałam takich nakładek. One są razem z tym płynem, trzymałam je chyba dłużej. Nie możesz pić słodkich barwionych soków na ten okres... Mi poprawiły efekt "białego uśmiechu". ale dużo też zależy od Twojej kości chyba, z tego co wiem, bo wiadomo, że bardzo dużej zmiany nie uzyskasz w porównaniu do wybielania u dentysty, ale to już droższa sprawa;)
Szacuny
0
Napisanych postów
74
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
235
Jak na moje oko nr 1
Wydaje mi się że nakładka skuteczne pomoże wybielić całe zęby, nawet w najodleglejszych zakamarkach.
Przy np. pędzelku jesteśmy zdanie na umiejętności manualne naszych rąk:)
Szacuny
3
Napisanych postów
227
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6042
Mam małe pytanko , czy bez wizyty u dentysty moge się pozbyć kamienia nazębnego ( jeśli tak , to jak) ? BO właśnie takie coś mi powstało , pomimo szczotkowania i używania płynu Listerine.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
189
niezawodnym sposobem na wybielenie zębów za grosze jest wyszczotkowanie ich... węglem leczniczym! Wcale nie żartuje, kup węgiel w kapsułkach w aptece, zwilż szczoteczkę i posyp na nią 1/4 zawartości kapsułki. Szczotkuj tylko te zęby które widać przy uśmiechaniu bo każdy rodzaj wybielania (ten też) powoduje uszkodzenia szkliwa i max raz w tygodniu
Szacuny
157
Napisanych postów
10921
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
43675
Nakładki w wrzatku się moczy później przyciska do szczęki , w ten sposób dostosowują się do Twoich zębów. Zresztą w tej aukcji z tego co zauważyłam jest to opisane ( nakładki- instrukcja) - kłania się czytanie ze zrozumieniem