Szacuny
3
Napisanych postów
256
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2035
Witam!
Chce kupić odżywkę białkową. Miałem mały problem z wyborem, ale po radach SOBNATEGO, GORALA, MIS00 i innych dokonalem juz chyba wyboru...zrobie mieszankę OVOPOL+inna odzywka.
Patrząc na ceny najkorzystniej dla mnie wygląda białko extensora w sklepie "atleta", z tego co czytałem jest nawet całkiem dobrej jakości. Niestety nigdzie nie ma informacji o smaku tego białka..., czy nadaje sie do mieszania z OVO czy trzeba dodac coś innego?
Może kotoś z was wie więcej???
Szacuny
3
Napisanych postów
256
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2035
Właśnie przeczytałem post MSLA na temat tego z czym mieszać ovopol...według niego z kwaśnym mlekiem, zakwasem czy maślanką jest ok i bardzo dobrze sie rozpuszcza...
To chyba całkiem niezłe rozwiązanie, smakowe maślaneczki są ok.
Szacuny
761
Napisanych postów
16449
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
169382
Zależy które, bo akurat WPI Extensora ma taki swój naturalny smaczek.
Ja osobiscie mieszam go z Ovopolem i zapodaje przed snem, a w ciągu dnia pije same
Szacuny
3
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6521
no wiesz...ovopol tez ma naturalny smak (ble...) , chociaz z mlekiem , badz maslanka wchodzi dobrze - tylko warunek , mieszaj mocno w zamknietym naczyniu - sloik . Ja dodaje do ovpolo bialka olimpa - truskawkowego...i to razem nawet dobrze smakuje , bo olimp Protein Sytem 80 dosc niezle radzi sobie z ovopolem - mieszam 1:1
SOG DLA MNIE
:) WROCLAW :) / aktualnie Oslo, ale czesto we wroc.
Szacuny
3
Napisanych postów
256
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2035
Szczerze mowiac zalezy mi na tym zeby mić tanim kosztem dużą ilość niezłego białka...dlatego chce mieszac ovo z extensorem...poprostu nie stac mnie na kupowanie czystego bialka serwatkowego, a wszyscy mówią ze ovo nie smakuje zbyt dobrze, dlatego pytałem o smak extensora...