Pewien czas temu dowiedziałem się ze zjadając same białka kurze codziennie (tak około 4-5) może rosnąć penis. To że urośnie to każdy się pewnie ucieszy ale chodzi o to że może tak urosnąć że aż nie będzie wzwodu. Czy to prawda czy tak jest tylko przy masturbacji, nie wiem ale chętnie się dowiem w waszych komentarzach. Powiedzcie co o tym myślicie. Ważne!
...
Napisał(a)
Witam,
Pewien czas temu dowiedziałem się ze zjadając same białka kurze codziennie (tak około 4-5) może rosnąć penis. To że urośnie to każdy się pewnie ucieszy ale chodzi o to że może tak urosnąć że aż nie będzie wzwodu. Czy to prawda czy tak jest tylko przy masturbacji, nie wiem ale chętnie się dowiem w waszych komentarzach. Powiedzcie co o tym myślicie. Ważne!
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Podstawa to iść na przekór i nie wzorować się na kulturystach, którzy robią omlety z białek jaj, wyrzucaj białka rób tylko z żółtek.
"Ten, kto nigdy nie upadł, nie wie, jak się podnieść" - Fedor Emelianenko
...
Napisał(a)
o ja pierdziu............
...
Napisał(a)
Gdyby od jaj rosła fujara to byśmy sobie tu deptali podczas chodzenia młody
...
Napisał(a)
Ani przy tym ani przy tym Ci nie urośnie... nie wiem gdzie to słyszałeś ale to jest nie prawdą
...
Napisał(a)
To prawda ale metoda ta zadziała tylko wtedy jak będziesz zjadał białka a pozostałymi żółtkami nacierał jądra minimum 3x dziennie
Polecane artykuły