Moim głownym celem jest uzupełnienie diety w składniki odżywcze, i w taki o to spsób doszedlem do wniosku że potrzebuje jakieś białko które będe spożywał dwa razy dziennie w ilości 30 gram (jedna poracja po poludniu a druga na noc) oraz węglowodany(geiner) dwa razy dziennie po 70g chodzi tutaj o to żebyście podpowiedzieli mi jakie białko i węglowadany beda odpowiednie i jaka będzie cena miesięcznego stosowania w taki własnie sposób jak napisałem wyżej. Zależy mi tutaj na w miare tanich odżywkach ale dobrych i sprawdzonych. Chcem poprostu sprawdzić ile z mojej pansji pojdzie na uzupełnienie mojej diety. Z góry dziękowa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Polecam Ci Mass XXL i Perfekt Whey Protein z Treca.
W zależności od wagi odżywek, koszt powinien zamknąć się w niecałych 200 zł.
Pozdro.
W zależności od wagi odżywek, koszt powinien zamknąć się w niecałych 200 zł.
Pozdro.
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @
Członek mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Jesli chodzi o bialko to chyba najtansze jest 3d protein ale nie jest najlepsze (izolat pszenicy), co do gainera tani jest Magnum z treca 4KG kosztuja 99 zl jesli dobrze pamietam ma w skladzie sladowe ilosci kreatyny i oleju mct.Pamietaj ze czym wieksze wiadro tym wychodzi taniej wiec warto czasem zakupic.
...
Napisał(a)
prosta matematyka
140g gainera dzienniex30 dni daje nam===?
60g białka razy 30 dni daje nam====?
Białko weź np sp80 olimpu a gainer trec mass xxl albo vitalmax ,użyj kalkulatora dla pewności.Ceny sprawdź np w sklepie sfd.Nie ma za co
140g gainera dzienniex30 dni daje nam===?
60g białka razy 30 dni daje nam====?
Białko weź np sp80 olimpu a gainer trec mass xxl albo vitalmax ,użyj kalkulatora dla pewności.Ceny sprawdź np w sklepie sfd.Nie ma za co

...
Napisał(a)
lepiej zainwestuj troche wiecej kasy i kup wieksze opakowania np. SP80 3,75 kg - wowczas miesieczne koszty wyjda taniej 

...
Napisał(a)
proponuje - gainer1 vitalmax, mass xxl trec, whey mass gain hi teca
białko - treca, albo hi teca.
białko - treca, albo hi teca.
...
Napisał(a)
a ja proponuje isc do spozywczaka, na pewno lepiej zadziala chleb i jajka niz te treki i hajteki
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-01-26 00:23:49
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-01-26 00:23:49
...
Napisał(a)
200/30 dni=~7zł dziennie
2litry mleka-3zł
30dag białego sera-3 zł
2 woreczki ryżu-70gr
i mamy z tego 2200kcal oraz 120g białka,140g węglowodanów złożonych,troszke egli prostych z mleka i troche tłuszczy,mamy aminokwasy mamy witaminy z mleka mamy cynk .
2litry mleka-3zł
30dag białego sera-3 zł
2 woreczki ryżu-70gr
i mamy z tego 2200kcal oraz 120g białka,140g węglowodanów złożonych,troszke egli prostych z mleka i troche tłuszczy,mamy aminokwasy mamy witaminy z mleka mamy cynk .
...
Napisał(a)
jakie to proste
SOG oczywiscie
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-01-26 09:29:00

SOG oczywiscie
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2005-01-26 09:29:00
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!