Szacuny
1
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
64
Witam.
Mam 16 lat, 184cm wzrostu i ważę 65kg. Mam takie jedno pytanko. Pod pachami oraz na genitaliach mam ciemny, długi zarost,natomiast na rękach i nogach jest tego zarostu mało a w dodatku jest biały. I tu nasuwa się moje pytanie: Czy da się coś zrobić żeby ten zarost mi urósł i był ciemny??? Czy są jakieś sposoby, np. jakiś płyn itp. Proszę o pomoc
Szacuny
1
Napisanych postów
67
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
10537
ja tez mam białe kudły ale na przedramionach ;] zimą są czarne ale w okresie letnim słońce wypala je równo na biel, to samo z nogami. zresztą czy to aż takie krępujące ? czujesz sie z tym źle ?
Zmieniony przez - Recepta w dniu 2011-07-14 21:15:47
Szacuny
1
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
64
Nie chodzi oto, że czuję się z tym źle. Chodzi mi oto że taki biały zarost nie jest fajny.Chciałbym mieć dłuższe, ciemniejsze owłosienie, a nie białe, ponieważ to wygląda dla mnie obrzydliwie. A poza tym wątpię żeby czas zrobił swoje i żeby ściemniały. Naprawdę nie ma żadnego sposobu na to żeby mi tego zarostu trochę urosło, ciemnego??
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
884
Człowieku ile ja bym dał żeby sie pozbyć włosów! Kiedyś też chciałem miec włochy, aż na nogach stały sie większe niż na głowie, a do tego zarastają mi plecy :D
W moich żyłach to płynie White Flood, a nie jakieś tam dziadostwo