...
Napisał(a)
Witam mam 185cm 92 kg , mam pytanie do was czy u was też jest taka duża różnica między bicepsem luzem a spiętym bo u mnie wynosi ona 34-41cm co daje 7cm aż! Trochę żałośnie te ramię wygląda bez napinki , jak tam jest u was
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Taka różnica to normalna sprawa - u mnie jest 6cm różnicy
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Nie masz się czym przejmować, bo gdy masz prostą reke to za to odpowiada triceps, a nie biceps więc biceps będzie większy dużo podczas napinki. Czasem po treningu bicepsa możesz mieć jeszcze więcej, lecz to już akurat inny temat tzw. pompy mięśniowej.
...
Napisał(a)
Wszystko jest ok, naprawdę byś musiał mieś sporą masę mieśniową, niski BF by bez napinki biceps dobrze wyglądał. a tak to ma każdy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nie ma w tym nic nadzwyczajnego, każdy tak ma 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Na napięte ramię składa się więcej mięśni niż tylko biceps bo masz tam ramienny, biceps, triceps.
A taka różnica to dość normalna sprawa, ja mam koło 6 cm różnicy między napiętym ramieniem, a luźnym. Nawet z ciekawości sprawdziłem jak to u mnie wygląda
Ale nie masz się czym przejmować bo to sytuacja dość standardowa.
Poza tym jak ramię jest za małe to nic tylko działać na siłowni i poprawić nieco rozmiary, co prawda jak chcesz poprawić znacznie ramię to kilka centymetrów trzeba tam dołożyć, ale powoli do celu.
A taka różnica to dość normalna sprawa, ja mam koło 6 cm różnicy między napiętym ramieniem, a luźnym. Nawet z ciekawości sprawdziłem jak to u mnie wygląda

Poza tym jak ramię jest za małe to nic tylko działać na siłowni i poprawić nieco rozmiary, co prawda jak chcesz poprawić znacznie ramię to kilka centymetrów trzeba tam dołożyć, ale powoli do celu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zmiana planu treningowego (redukcyjny na masowy)
Następny temat