Witam wszytskich mam pytanie ,chce zakupic bieznie http://allegro.pl/bieznia-elektryczna-pro-form-style-8000-20km-h-i1675310926.html , czy warto ? ewentualnie czy np po pół roku dostane miej wiecej takie pieniedze z porotem przy sprzedazy.Zgóry dziekuje Paweł.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Za taka cene, mozesz dostac lepsze, z tego co mi wiadomo ceny jako tako ulegaja zmianie.
...
Napisał(a)
Nie lepiej zamaist pakować tyle siana w bieżnie iść pobiegać na świeżym powietrzu ?? A no chyba że nie masz co z pieniędzmi robić to przepraszam :D
...
Napisał(a)
Ketchup ale biegać zimą po jaja w śniegu przy -25 albo w deszczu mało przyjemna sprawa
a jak ma kase i chce kupić to czemu nie.
Przez pół roku cena nie powinna dużo spaść, ale wydaje mi się też ze idzie lepsze kupić

Przez pół roku cena nie powinna dużo spaść, ale wydaje mi się też ze idzie lepsze kupić

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
no własnie deszcz teraz trydzien pada i juz nie pobiegam a w odmu zawsze sie 30 min znajdzie dwa razy dzienie zeby skorzystac,poztym wydaje sie miec atracyjne funckje poztym pas 50na 140 jest dosc duzy z tego co patrzyłem,chodzi krótko móiac czy warto kupic za te pieniedze czy pózniej dostane minimum 1500zł za nia bo wiadomo wszytsko sie esploatuje... zgóry dzieki za pomoc Paweł.
...
Napisał(a)
niby 4000 tys nowa wiec zdawało sie ze cena wmiare ok ,poztym ma w ustawieniach jakies opcje typu bieganie pod leka "górke" do 10 % chyba,a i ile w takim razie WARTO za nia dać,pozdro
Zmieniony przez - stars92 w dniu 2011-07-01 12:56:11
Zmieniony przez - stars92 w dniu 2011-07-01 13:16:36
Zmieniony przez - stars92 w dniu 2011-07-01 12:56:11
Zmieniony przez - stars92 w dniu 2011-07-01 13:16:36
...
Napisał(a)
nowe tak chodzą po 950euro,do tej nie ma niestety papierów ale wszystko 100 pro działa.Jeżeli za dużo to ile warta według was? z góry dzięki za pomoc Paweł.
...
Napisał(a)
Targuj. Za 1400 zł gdybym chciał kupić bieżnie, kupiłbym.
Żyj jak samotnik, trenuj jak maszyna.
...
Napisał(a)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1703609546&msg=Twój e-mail został wysłany. jeszcze jest takie cos ale ta 8000 chyba lepsza,co sadzicie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!