Jako, że mam nadwagę i chcę zrzucić kilka zbędnych kilogramów a jako ćwiczenia areobowe wybrałem bieganie mam pytanie: Czy bezpieczniejsze/łatwiejsze jest bieganie na bieżni czy boso po murawie boiska?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
WITAM.
NIGDY W ŻYCIU NIE BIEGAJ BO TARTANIE. ZAWSZE PO TRAWIE,NIEKONIECZNIE NA BOSO ALE KONIECZNIE PO TRAWIE.
TARTAN JEST BARDZO DYNAMICZNĄ NAWIERZCHNIĄ I MOCNO OBCIĄZA STAWY I PRZYCZEPY MIĘŚNIOWE, TRAWA NATOMIAST AMORTYZUJE "UDRZENIA" STOPY O PODŁOŻE PRZEZ CO BIEGANIE PO TRAWIE JEST ZDROWSZE.
POZDR.
NIGDY W ŻYCIU NIE BIEGAJ BO TARTANIE. ZAWSZE PO TRAWIE,NIEKONIECZNIE NA BOSO ALE KONIECZNIE PO TRAWIE.
TARTAN JEST BARDZO DYNAMICZNĄ NAWIERZCHNIĄ I MOCNO OBCIĄZA STAWY I PRZYCZEPY MIĘŚNIOWE, TRAWA NATOMIAST AMORTYZUJE "UDRZENIA" STOPY O PODŁOŻE PRZEZ CO BIEGANIE PO TRAWIE JEST ZDROWSZE.
POZDR.
...:::YET ONLY THE STRONG SURVIVE AND THE WEAK SHALL FALL:::...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!