Chciałbym się dowiedzieć czy można łączyć te sporty? I jak, czy biegać po treningu siłowym ale pewnie byłbym zmęczony, czy biegać rano? Kiedyś biegałem po 30 minut truchcikem z rana przeważnie i no że tak powiem dyszałem xD ale jak już skończyłem i przez parę sekund lapałem powietrze jak nwm jakiś grubas, to czułem się po tym genialnie,pełny energi (teraz nawet lekka depresyjka mnie złapała) zazwyczaj jestem zmęczony, czasami kuje mnie serce, Kiedys raz mocno zabolało, lekarz jak to lekarz powiedział że to nerwoból, zrobiłem rtg i było niby ok ale czegoś się obawiam planuje zrobić prześwietlenie aby wykluczyć wszelkie wady ale wracając do tematu jak polecalibyście te bieganie połączyć, ile razy w tygodniu itd za wszelkie odpowiedzi dziękuję :)
Waga :80 kg
Wzrost :182 cm
Staż treningowy :w teorii około 2 lat w praktyce bez przerw byłoby około roku, tyle że uważam się nadal za początkującego bo jak było najpierw 36 cm w łapie tak teraz jest 35 cm xD trenowałem bez zwiększania ciężaru bez diety i obecnej wiedzy
Cel treningowy :rekoompozycja myślę że jest u mnie możliwa, w każdym wypadku jak zacznę z tymi 200 kcal na deficycie to łatwiej mi będzie to dużo utrzymać do wakacji mógłbym te 2 kg tłuszczu zgubić jakby nawet ta rekoompozycja nie zaszła i tak byłbym zadowolony że trochę tłuszczu spaliłem i krok w przód.
Waga :80 kg
Wzrost :182 cm
Staż treningowy :w teorii około 2 lat w praktyce bez przerw byłoby około roku, tyle że uważam się nadal za początkującego bo jak było najpierw 36 cm w łapie tak teraz jest 35 cm xD trenowałem bez zwiększania ciężaru bez diety i obecnej wiedzy
Cel treningowy :rekoompozycja myślę że jest u mnie możliwa, w każdym wypadku jak zacznę z tymi 200 kcal na deficycie to łatwiej mi będzie to dużo utrzymać do wakacji mógłbym te 2 kg tłuszczu zgubić jakby nawet ta rekoompozycja nie zaszła i tak byłbym zadowolony że trochę tłuszczu spaliłem i krok w przód.