Mam pytanko odnosnie biegania... Czy bieganie ( takie rekreacyjne:p) po 30 minut dzinnie moze jakos negatywnie wplywac na moj wzrost?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Stary to może nie wstawaj w ogóle z łóżka bo kiedyś się skurczysz
Ciekawe jak doszłeś do tego że po bieganiu można zahamować wzrost ??? 

###****###****###****###****###
...
Napisał(a)
Słyszalem... i jeszcze do tego moj wzrost (nie jestem za duzy) i mi tak sie poskładało... THX ze mnie nie pojechaliscie za tak glupie pytanie:P
...
Napisał(a)
hahahah nie będe komentował pytania xDD 

Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
8,5m/s ;)
...
Napisał(a)
uwierz naprawde trudno jest zahamować u człowieka wzrost !! Można go nieco opuźnić ,ale zahamować? przecież w trakcie biegu nie ma prawie obciążeń na kręgosłup , to prawie tak , jakbyś chodził ...
chodzisz do szkoły? nosisz plecak? to jest myśle kilka - kilkadziesiąt większe obciązenie dla kręgosłupa niż bieganie ... mało tego istnieją teorie, ze bieg może nawet wspomóc proces rośnięcia. Biegaj biegaj ^^
chodzisz do szkoły? nosisz plecak? to jest myśle kilka - kilkadziesiąt większe obciązenie dla kręgosłupa niż bieganie ... mało tego istnieją teorie, ze bieg może nawet wspomóc proces rośnięcia. Biegaj biegaj ^^
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
8,5m/s ;)
...
Napisał(a)
Dobra zle sie wyrazilem "opoźnia". NIe no tylko myslalem ze to moze przez to... Starych mam wysokich, mlodszy brat jest wyzszy o 8 cm i dlatego wszedzie szukam przyczyno. ELO
...
Napisał(a)
ja mam biegam przez kilka godzin dziennie i jakos nie jestem niski (205cm) to ciekawe co by bylo gdybym nie trenowal???
230cm??
pzdr.
230cm??

pzdr.
"The important thing is not to stop questioning."
...
Napisał(a)
Po hormonie wzrostu 

"The important thing is not to stop questioning."
...
Napisał(a)
To może ktoś napisze czy to bezpieczne (dla 15-latka) no i ogólnie co i jak :D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!