Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
23
Witam jestem tu nowy.Mam do Was pare pytań.
Moim celem jest schudniecie paru kilo.Mam zamiar biegac codziennie wieczorem o 21;20. Moje pytania:
-czy przed bieganiem coś zjeść? Jezeli tak to co i o ktorej godzinie?
Szacuny
1
Napisanych postów
278
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2235
a i tak apropo nie mylcie interwałów z hiitem
- hmmm... dobrze, obiecuje ze nie bede juz mylil - tylko wyjasnij mi ta roznice, bo moim zdaniem HIIT z zalozenia jest interwalowy...
High Intensity Interval Training?? - tak sie to rozwija prawda??
Wiec naprawde prosze mi to wyjasnij, bo ja juz san nie wiem... A im dluzej sie zastanawiam, tym bardziej rozumiem jak wielkie sa szanse, ze znow sie pomyle...
Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
548
ja bym również obstawiała rano z tym ze jednak przed śniadaniem...wtedy najintensywniej spalasz tkanke tłuszczowa. Choc z drugiej strony nie ważne kiedy - najważniejsze żebyś robił to systematycznie:)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z tym bieganiem na czczo nie byłbym taki pewien. Pamiętajmy o katabolizmie. Na czczo jest najsilniejszy. Jak masz możliwość to biegaj 2 razy dziennie. Ja biegam wieczorem, potem jakiś owoc do żołądka, gorąca kąpiel i regeneracja we śnie;) Pozdrawiam!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeżeli chcesz biegać rano, to jak napisano wcześniej po śniadaniu. Przed biegiem szklanka ciepłego mleka i chleb z miodem. odczekaj aż trochę przetrawisz, żeby Ci nie wróciło w biegu. Biegnij z 40 minut do 140 uderzeń serca na minutę. Spalasz tkankę tłuszczowąi roisz wydolność. Po biegu owoce (węglowodany), dopiero 30 minut po owocach posiłek.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
na co większe zapotrzebowanie organizmu?
ile kalorii spalisz takimi aerobami?
poczytaj o adaptacji.
jak się chce petardę to się robi hiit, a nie aeroby 2x/dzień.
jak już aeroby, to po śniadaniu
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]