Jakie mięśnie bobudza do rośnięcia bieganie z plecakiem i czy jest zdrowe dla kręgosłupa? Jest odpowiednie dla sportowca lat 14?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lepiej nie. zjedziesz sobie stawy kolanowe, no i napewno obciążysz kręgosłup. Lepiej to sobie daruj.
...
Napisał(a)
komandosi nie biegaja z plecakami, oni chodza z plecakami, przynajmniej na dlugich dystansach
bieganie w duzej ilosci jest generalnie niezbyt zdrowe dla stawow, bieganie z obciazeniem jest jeszcze bardziej niezdrowe, dopadnie cie jak bedziesz mial lat 45, jeszcze nie teraz
bieganie w duzej ilosci jest generalnie niezbyt zdrowe dla stawow, bieganie z obciazeniem jest jeszcze bardziej niezdrowe, dopadnie cie jak bedziesz mial lat 45, jeszcze nie teraz
...
Napisał(a)
Stawą moze to zaszkodzic zdecydowanie wcześniej niż za 45 lat :) Jeśli bedziesz przeciążał stawy to za kilka mięchów możesz mieć out z treningów. Ogólnie to odpuść sobie te biegi z obciązeniem. Więcej zaszkodza niż pomogą.
...
Napisał(a)
ja kiedys z kolega biegałem po gorach z 5kg na pasie.
odcinek był długosci 2km pod kolejka linowa.
trasa była za***iscie stroma,naprawde ciezko.
na pozcatku zaczelo sie od 40 paru minut a na ostatnim treningu było ponizej 30 minutw pierwsza strone//chwila odpoczynku i wracalismy szlakiem duuzo szybciej z gorki ok 5 km.co moge powiedziec o tym treningu raczej ch... dał!!!!!
daruj sobie bieganie z obciazeniem........
ewnetualnie jakies krotkie dystanse ale raczej długie bezsensu.....
ps.wsumie komandosi jak maja sp...... przezd jakism po***ami to nawet z dwoma plecakami pobiegna.....haha....zartowałem..
pozdro
odcinek był długosci 2km pod kolejka linowa.
trasa była za***iscie stroma,naprawde ciezko.
na pozcatku zaczelo sie od 40 paru minut a na ostatnim treningu było ponizej 30 minutw pierwsza strone//chwila odpoczynku i wracalismy szlakiem duuzo szybciej z gorki ok 5 km.co moge powiedziec o tym treningu raczej ch... dał!!!!!
daruj sobie bieganie z obciazeniem........
ewnetualnie jakies krotkie dystanse ale raczej długie bezsensu.....
ps.wsumie komandosi jak maja sp...... przezd jakism po***ami to nawet z dwoma plecakami pobiegna.....haha....zartowałem..
pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!