Szacuny
0
Napisanych postów
466
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
28547
Wiesz wszystko to jest fajne i dużo z tego rodzaju produktów widziałem, ale jednak wolałbym coś bardziej "amatorskiego" zdecydowanie poniżej tych 700-800zł, a nawet poniżej tych 100zł. Marka under armour, według mnie jest dobrze ceniona i ogólnie dobra, ale jednak produkty z niej są drogie.
Więc wolałbym coś z mniej znanych marek i czy to nadawałoby się.
Szacuny
3
Napisanych postów
160
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
4671
To szukaj czegoś innego ale moim zdaniem kupowanie na allegro bez przymiarki i od nonameowych firm mija się z celem. Taka odziez musi leżeć idealnie i przylegać możliwie w każdym miejscu ciała, no i musi zachowywać właściwości termiczne których na prózno szukac w produktach za 30zł. Jak coś kupować to z głową ale jak chcesz.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Brat i ojciec mają koszulki i getry za ok 100 zeta komplet i nie narzekają, ale to musi być zimno bo jak było około zera to się grzali.
Zadko w niej chodzą więc wydawanie dużej kasy się by mijało z celem.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2012-12-04 09:28:41
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
133
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1646
Jeśli masz w swojej miejscowości Decathlon to udaj sie tam, kupiłem w zeszłym roku bielizne termiczna, termoaktywną kalenji za około 60-70 masz bluzke z długim rękawem i za drugie tyle dół ;) Polecam, zimą jeździłem rowerem gdy temperatura sięgała ponad - 20 stopni :)
Tylko mała pomyłka wyszukałem L a na mnie bardziej pasują M ale z tego co patrzyłem nie różnią się ceną
Tak się zastanawiam bo w najbliższym czasie najbardziej na hale i ewentualnie do pobiegania, ale w okresie poza zimowym to na dwór i czy w lato by się to nadawało?
Jeżeli możecie polecić inne marki, to piszcie od razu konkretny link PS: Jeżeli te z nike z długim rękawem akurat spojrzałem, jest na 183, to czy nie będzie pasować jak ja mam 174cm, póki co rosnę to może będzie pasować, ale czy to będzie komfortowe wyjście itd.?
Hej a jeszcze takie pytanie jak M pasowałaby nawet a S jest już na 173cm i jest trochę mniejsza, ale raczej by się rozciągnęła, to lepiej S??
Zmieniony przez - Kertab w dniu 2012-12-04 16:31:24