3maj sie
...
Napisał(a)
Mam Jedno Pytanko Mam pod wyszonom Bilirubine w wątrobie czy jak bendę Brał Metke Czy Coś sie może stać ?? (Bendę Używał Osłonkę na wątrobę)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
za duzy poziom bilirubiny grozi żółtaczką, ale z tego co pamietam to norma musi byc przekroczona 2-3krotnie zeby zachorowac...ale moge sie mylic. niech sie wypowie ktos bardziej obeznany w temacie.
...
Napisał(a)
Norma bilirubiny całkowitej to 0.2-1.2 Przy czym o ile np. Aspat/Alat podniesiony 2-3 krotnie to może nie powód do radości, ale też nie skierowania na oddz. wewnętrzny. Natomiast bilirubina powyżej 2.0 zaczyną być już groźna. Przy 3-4.0 z reguły oznacza to już stół operacyjny.
Możesz jeszcze zrobić dokładniejsze badanie, tj. bilirubine z podziałem na pośrednią i bezpośrednią. Nie pamiętam która co dokładnie oznaczała więc nie chce was wprowadzać w błąd.
Możesz jeszcze zrobić dokładniejsze badanie, tj. bilirubine z podziałem na pośrednią i bezpośrednią. Nie pamiętam która co dokładnie oznaczała więc nie chce was wprowadzać w błąd.
...
Napisał(a)
A mowil Ci ktos,ze 'metka' jest jednym z najbardziej hepatotoksycznych sterydow?
...
Napisał(a)
to zagladaj czesciej i rzuc od czasu do czasu jakas medyczna regulka
ja sie bede pewnie do was musial udac to bedziecie zrywac boki

ja sie bede pewnie do was musial udac to bedziecie zrywac boki

...
Napisał(a)
yo! zapraszamy -> nie ma bardziej wylajtowanego miejsca w necie niz doping na sfd 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!