Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Biodro boli :(

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 41754

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 308 Napisanych postów 3172 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 21170
Tak się składa, że na obu obrazkach wskazujesz dwa różne miejsca . A poza tym, to cierpliwości.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 2326 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 78561
A przepraszam, na tym drugim obrazku to powinno być zaznaczone po lewej stronie.
Spróbuję poczekać

Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 43 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 666
ja mam podobny problem ... od około 2 tygodni boli mnie prawe biodro w tym samym miejscu ... zauważyłem też że najdotkliwiej boli przy wykroku :/

byłem z tym u ortopedy i stwierdził u mnie przeskakujące (zgrzytające) biodro i w związku z tym mam mieć rehabilitację ale biodro nadal boli a sama rehabilitacja chyba nie pomoże bo moim zdaniem jest to jakiś stan zapalny albo coś w końcu ból jest taki sam od kilku tygodni ...

dziś idę do lekarza rodzinnego i mam nadzieję że może on albo ta rehabilitacja coś poradzi ... /w związku z kontuzją nie chodzę narazie na siłownie/ pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
To proszę Cię bardzo napisz co się dowiesz od lekarza.

Znaczy ostatnio jakby ból ustępował, przysiady normalnie już robię

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ja normalnie mogę chodzić i biegać ... ale ból czuję :/ najgorzej jak robię wykrok to boli strasznie i przy naciskaniu /np leżeniu na tym boku:(/

mój lekarz rodzinny stwierdził że dość krótko mnie boli /3 tygodnie :(/ i w sumie nic nie powiedział jedynie dostałem skierowanie do poradni rehabilitacyjnej o które prosiłem ... ehhh ta służba zdrowia

w tym tygodniu spróbuję pojawić się w tej poradni to może coś więcej się dowiem ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
To mnie boli wyraźnie mniej i krócej. Gdzieś od 2 tyg. Gram normalnie w siatke ale po dłuższym wysiłku czuję lekki ból.
Jak będziesz cos więcej wiedział to pisz Sog for You

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzisiaj znów byłem u lekarza i stwierdził że ten ból biodra spowodowany jest zapaleniem /jakieś przeciążenie sprawiło że tak się stało - najprawdopodobniej siłownia/

w celu zaniechania tej dolegliwości muszę odciążyć teraz to biodro, czyli zero siłowni , grania w piłkę czy innych sportów ... :(

kazał mi także smarować 3 razy dziennie biodro maścią przeciw zapalną jak Voltaren czy Fastum ... a i dodatkowo chodzę na fizjoterapię dla poprawy /ultradźwięki i coś jeszcze /

najlepiej chyba gdybyś zgłosił się do lekarza specjalisty

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 8416 Wiek 38 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 79983
zapaleniem czego ? i co Cie boli dokładnie, staw biodrowy, okolice miednicy, czy cos innego ? a rada lekarza za przeproszeniem z dupy wzieta

http://wicek-lampy.cba.pl/

"profesjonalna" naprawa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
haha zapewne ty everr znasz się lepiej od lekarza ... rozśmieszają mnie tacy ludzie

już pisałem razem z el nuno co boli ... chodzi o tą wystającą część biodra ...

zapalenie najprawdopodobniej stawu biodrowego albo jego okolic ...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Mnie to właśnie boli, jakby to była kość...ale nie wiem jak się nazywa taki stan, może być w ogóle zapalenie kości

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

bole w piszczelach przy dluzszym spacerze

Następny temat

środki na opóźnienie okresu

Spalanie
Polecane artykuły