Szacuny
2
Napisanych postów
43
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
666
ja mam podobny problem ... od około 2 tygodni boli mnie prawe biodro w tym samym miejscu ... zauważyłem też że najdotkliwiej boli przy wykroku :/
byłem z tym u ortopedy i stwierdził u mnie przeskakujące (zgrzytające) biodro i w związku z tym mam mieć rehabilitację ale biodro nadal boli a sama rehabilitacja chyba nie pomoże bo moim zdaniem jest to jakiś stan zapalny albo coś w końcu ból jest taki sam od kilku tygodni ...
dziś idę do lekarza rodzinnego i mam nadzieję że może on albo ta rehabilitacja coś poradzi ... /w związku z kontuzją nie chodzę narazie na siłownie/ pozdro
Szacuny
2
Napisanych postów
43
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
666
ja normalnie mogę chodzić i biegać ... ale ból czuję :/ najgorzej jak robię wykrok to boli strasznie i przy naciskaniu /np leżeniu na tym boku:(/
mój lekarz rodzinny stwierdził że dość krótko mnie boli /3 tygodnie :(/ i w sumie nic nie powiedział jedynie dostałem skierowanie do poradni rehabilitacyjnej o które prosiłem ... ehhh ta służba zdrowia
w tym tygodniu spróbuję pojawić się w tej poradni to może coś więcej się dowiem ...
Szacuny
54
Napisanych postów
2326
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
78561
To mnie boli wyraźnie mniej i krócej. Gdzieś od 2 tyg. Gram normalnie w siatke ale po dłuższym wysiłku czuję lekki ból.
Jak będziesz cos więcej wiedział to pisz Sog for You
Jedyną rzeczą której powinniśmy się bać jest sam strach
Szacuny
2
Napisanych postów
43
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
666
dzisiaj znów byłem u lekarza i stwierdził że ten ból biodra spowodowany jest zapaleniem /jakieś przeciążenie sprawiło że tak się stało - najprawdopodobniej siłownia/
w celu zaniechania tej dolegliwości muszę odciążyć teraz to biodro, czyli zero siłowni , grania w piłkę czy innych sportów ... :(
kazał mi także smarować 3 razy dziennie biodro maścią przeciw zapalną jak Voltaren czy Fastum ... a i dodatkowo chodzę na fizjoterapię dla poprawy /ultradźwięki i coś jeszcze /
najlepiej chyba gdybyś zgłosił się do lekarza specjalisty