HWDP
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zrobie fotki bracholowi przed i po to zobaczymy.Wysle je tutaj.Tylko narazie sie zastanawia czy 10deki dokupic.
HWDP
...
Napisał(a)
Aż mi się łezka w oku zakręciła :) Bionki już w Polsce dawno nie ma, a co jest w środku to zagadka. Zainwestuj w coś pewnego.
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
...
Napisał(a)
kiedys mnie kopało zaczynałem własnie od bionabolu;)ale teraz podobno jest straszne g...o
zakochałem się w dziewczynie-metanabol ma na imie
...
Napisał(a)
Też to jadłem i działało bardzo dobrze ale to będzie dobre 2 lata temu. Teraz jak metka to tylko Jelfa

Kulturystyka zaczyna się dopiero wtedy, gdy kończy się budowanie masy mięśniowej.
SYNTHOL wywiad z Guy'em Grudy http://www.sfd.pl/temat295521/
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
100% fake
bylo juz milion postow na ten temat, pharmacia nigdy nie wypuscila metanu w takiej postaci, jak bedzie szmial szczescie to znajdziesz tam z 2-3 mg substancji aktywnej w tabsie a jak nie to sam wypelniacz.
tyle dobrych mietkow na rynku a ludzie ciagle kupuja tego wala
bylo juz milion postow na ten temat, pharmacia nigdy nie wypuscila metanu w takiej postaci, jak bedzie szmial szczescie to znajdziesz tam z 2-3 mg substancji aktywnej w tabsie a jak nie to sam wypelniacz.
tyle dobrych mietkow na rynku a ludzie ciagle kupuja tego wala
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
AKTYWNI MODERATORZY DZIAŁU DOP-ZDJĘCIA
Następny temat