Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Wiek
31 lat
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Cześć,
Mam pytanie odnośnie śniadania na masie /16lat.
Jestem zielony w takim temacie, bo się dużo nasłuchałem że boczek/bekon jest niezdrow, i że jedzenie go sprawi że będę wyglądał jak Boczek z kiepskich.
Chodzi mi o Jajecznice z boczkiem/bekonem.
Po pierwsze jaka jest różnica między boczkiem, a bekonem.
Po drugie jak przygotować taką jajecznice z boczkiem?
Po trzecie jaki rodzaj boczku/bekonu (wędzony etc..)
I najważniejsze czy takie śniadanie będzie "czyste"
Ps. dotychczas robiłem jajecznicę bez żadnego tłuszczu na suchej patelni.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78010
Wiek
40 lat
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766861
Ważny jest ogół diety i jej założenia a nie jeden posiłek, więc ciężko się tutaj ustosunkować, czy posiłek ten będzie dobry. Boczek to mięso surowe w różnej formie i kształcie. Bekon jest krojony w cienkie plastry i smażony lub pieczony.
Szacuny
60
Napisanych postów
660
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9303
Jak chcesz jeść jajecznicę z boczkiem na śniadanie to polecam nie dodawać zbyt dużo węgli do tego. Daj same warzywa to będziesz się czuł rześko po takim jedzeniu, bez zamuły.
Szacuny
207
Napisanych postów
624
Wiek
29 lat
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
2369
Dopóki go nie ubrudzisz będzie czysty :P
Serio.. po co nadal rozróżniać posiłki na "czyste" i "brudne". Jedz po prostu jakościowo, podpieraj to rozsądną ilością produktów rekreacyjnych a będzie dobrze.