Witam chciałbym się dowiedzieć ile body fatu mogę mieć, ponieważ kalkulatory internetowe pokazują 19% jednak moim zdaniem jest to między 22% 23% jestem na redukcji jak narazie waga 76.4 i celem będzie 70 kg którego trochę się obawiam, ponieważ nie ważyłem tyle i od dawna i nie wiem przy jakiej wadze zejde do tego poziomu tłuszczu 15% żeby potem robić mase.
Poniżej przesyłem zdjęcia jakoś z końca listopada oraz moje makro(w dniu bez treningu, w dni treningowe doliczam sobie kalorie w zależności od aktywności zazwyczaj siłownia) z którym się wiąże drugie pytanie. Czy przy tej wadze i moich planach na redukcje czy wszystko robie w porządku jeśli się trzymam makroskładników wyliczonych przez apke?

Poniżej przesyłem zdjęcia jakoś z końca listopada oraz moje makro(w dniu bez treningu, w dni treningowe doliczam sobie kalorie w zależności od aktywności zazwyczaj siłownia) z którym się wiąże drugie pytanie. Czy przy tej wadze i moich planach na redukcje czy wszystko robie w porządku jeśli się trzymam makroskładników wyliczonych przez apke?