Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21882
Coś tam zawsze da ci ten boks ale i tak będziesz odstawał od kogoś kto trenuje to 5 razy w tygodniu. Proste ;) 160zł to trochę dużo..zależy dla kogo więc jak masz pieniądze możesz sobie chodzić, raczej Ci to nie zaszkodzi. To czy masz szanse to już twoja indywidualna sprawa.. nikt Ci na to nie odpowie..sam zobaczysz jak będzie ci to szło.. Ale czym więcej coś robimy tym lepsi w tym się stajemy.
Szacuny
11
Napisanych postów
1359
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21882
Tak ale można to wydać również na jedzenie, odżywki i inne tego typu rzeczy ;) 2h cię nie zbawi raz w miesiącu nie wiadomo jak. Jeśli boks nie jest twoim priorytetem ten indywidualny trening bym odpuścił.
Szacuny
1
Napisanych postów
294
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6805
Dla początkującego między 2 razy w tyg a 3 razy jest duża różnica. Pierwsze 2-3 msc min spróbowałbym 3 razy później już 2 razy starczy jeżeli nie interesują cię żadne zawody itp. Jak chcesz się czegoś nauczyć proponował bym 3 razy na początek bez tych indywidualnych bo one raczej dla przynajmniej średnio zaawansowanych. Trzy razy na tydzien jest dosc dobry progres, przy 2ch teningach w tyg za duże są przerwy między treningami. Jeżeli jednak boks traktujesz czysto rekreacyjnie możesz chodzić 2 razy ale wolniej się będziesz uczył. Pzdr
Szacuny
1
Napisanych postów
430
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11409
Jak chcesz trenować, aby nauczyć sie dobrze boksować, kordynacje szybkość itp poprawić to 2 x w tyg starczy, + siłownia fajne połączenie na sylwetke także. Ja trenuje na ogół mma w tym (Kickboxing , karate bjj, zapasy, i dojezdzam do innego klubu na 2 treningi w tygodniu boksu i dużo mi pomaga przy sparingach w mma)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ja jak zaczynalem trenowac tez trenowalem 2 razy w tygodniu starczy Ci nie martw sie ;] napisales ze masz daleko do sekcji a potem napisales ze trenowales kiedys w swojej miescinie, dlaczego nie chcesz wrocic do dawnej sekcji ? Chyba ze czegos nie zrozumialem to sory ;p
Zmieniony przez - szary90 w dniu 2013-04-01 13:03:46
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
przede wszystkim zacznij znowu trenować :) nikt Ci tu nie powie czy nauczysz się dobrze boksować - w dwa lata, trzy, dziesięć, bo po prostu nie sposób tego określić. Zawsze będziesz od kogoś gorszy ale znajdzie się ktoś, od którego Ty będziesz lepszy :) więc najlepiej łapać za rękawice! Co do treningu indywidualnego - jako dodatek zawsze spoko, chociaż 160 za dwie godziny to sporo..
Szacuny
11
Napisanych postów
1883
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
21543
Widze ze nikt tutaj nie napisal ale pewnie nie wiesz ze zwykla silownia w boksie Cie zwolni itp. Ale jak pisales priorytetem jest silownia, zacznij te dwa rady w tyg to moze Ci sie to spodoba bardziej to przerzucisz sie na 5x.. Ten indywidualny bym sobie narazie odpuscil
Zmieniony przez - Ttoomek w dniu 2013-04-01 20:56:04
Szacuny
1
Napisanych postów
99
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1416
szary90 Dobrze zrozumiałeś A no dlatego nie chcę iść na tę sekcje u mnie bo treningi były bezpłatne a sekcja taka sobie... Dużo ludzi, trener mało kogo poprawiał bo wychodził w czasie treningu czy coś bo widocznie mu nie zalezalo... Dużo ludzi wlasnie przez to tam porezygnowalo... A jak byłem w Puncherze i zobaczylem jaki tam maja osprzet i jak kilku trenerow siedzi prawie ze co chwile przy podopiecznych to od razu mi sie spodobalo i zapragnalem wrocic do treningu
ps : sogi za pomoc chlopaki
Zmieniony przez - krzysztof_2013v w dniu 2013-04-01 23:33:47