Znacie jakieś miejsca oprócz agaty gdzie mozna sobie potrenować boks pod okiem trenera, lub samemu powalic w worek, obojętnie ważne żeby mialo to związek z boksem.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Chciałem odświeżyć, bo sporo się zmienia (trenerzy itp.). Mieszkam na Widzewie i mam blisko do Sharka, ale słyszałem dobrą opinię na temat treningów w szkole przy Szpitalnej. Może macie jakieś informacje a ten temat? Byłem w Sharku na kilku treningach BJJ, ale nie spodobał mi się system "rotacyjny" tzn. karnet uprawniał do wejścia na wszystkie treningi i pojawiało się sporo słabszych osób i nie było od kogo się uczyć.
...
Napisał(a)
No to tak:
1) w Sirocco jest boks, o ile sie nic nie zmienilo to jest sekcja sportowa i rekreacyjna cena 70 zl 8 treningow
2) na WIDZEWIE za stadionem a przed realem w szkole, adresu nie pamietam cen(chyba 50zl za miesiac) tez nie, generalnie pojdz i zobacz mi nie przypasowalo bo generalnie techniki bylo na treningu z 15 min a tak to jakies biegi tory przeszkod itp. jak chcesz moge Ci podac numer do trenera
3) Gwardia-trenowal tam moj znajomy i nie narzekal ale ogolnie slyszalem nie najlepsze opinie.
1) w Sirocco jest boks, o ile sie nic nie zmienilo to jest sekcja sportowa i rekreacyjna cena 70 zl 8 treningow
2) na WIDZEWIE za stadionem a przed realem w szkole, adresu nie pamietam cen(chyba 50zl za miesiac) tez nie, generalnie pojdz i zobacz mi nie przypasowalo bo generalnie techniki bylo na treningu z 15 min a tak to jakies biegi tory przeszkod itp. jak chcesz moge Ci podac numer do trenera
3) Gwardia-trenowal tam moj znajomy i nie narzekal ale ogolnie slyszalem nie najlepsze opinie.
"Licz sie z porażką albo ciesz sie awansem"
...
Napisał(a)
Moze ktos mi napisac kontakt do sekcji boksu na Widzewie ? Z gory dzieki.
...
Napisał(a)
Na Verze sa treningi boksu 2 razy w tygodniu po 1,5h chyba za 100 zł miesięcznie, Jagna przy ulicy Aleksandrowskiej 2 razy w tygodniu( 80 zł) United-Gym Aleksandrów Łódzki 2 razy w tygodniu ( 50 zł) i osobiscie polecam ten ostatni klub :)
...
Napisał(a)
na łks jest sekcja boksu, 5 zl za trening i chyba wtorki i czwartki sa treningi w rejonach 18-19, dwie grupy w zaleznosci od zaawansowania
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!