Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
841
Mój problem jest taki, że gdy zacząłem biegać szybciej i więcej + dużo podbiegów (przygotowuję się do egzaminu) łydki po kilku minutach biegu twardnieją, widać żyły i bolą. Zawsze się rozciągam. Po bieganiu ledwo co stoję, nogi drgają. Ból podobny do skurczu. Wieczorami zdarza, się że boli mnie mięsień piszczelowy w różnych miejscach ale tylko u jednej nogi. Teraz ból odczuwam nawet podczas chodzenia. Możliwe, że to przetrenowanie, bo nigdy żadnych problemów z nogami nie miałem.
Może znacie jakieś maści na rozluźnienie mięśni, albo ktoś miał podobny problem??
Zmieniony przez - pawelppk w dniu 2009-06-22 13:17:46
Szacuny
20
Napisanych postów
522
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4404
tak masz racje ja mam problemy :D bo to do mnie wszyscy sapią w kazdym dziale łacznie ze spamem i administracją hehehe:D
skoro zasłaniasz się słowami moderatora fatfaq że Magnez bierze sie po treningu (bo z z nim to uzgadniales) to dlaczego rzeczywistosc jest inna ? dlaczego ciągle kłamiesz ?
Szacuny
0
Napisanych postów
80
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
841
Przy okazji byłbym wdzięczny za podpowiedź co mogę jeszcze zdziałać przez 2 tyg. jeśli chodzi o egzamin 1000 m. Może jakieś przebieżki lub biegi 4x400m?
Dodam, że bieg na tym dystansie wykonuje się tuż po drążku i biegu wahadłowym (10x10 m), czyli po zmęczeniu.
Szacuny
133
Napisanych postów
7128
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
24841
- Autor pisze że się rozciąga po każdym treningu
- Magnez na noc bardziej wpływa na układ nerwowy.
Tak więc w tym przypadku dawkować po Treningu (uzgodnione z Faftaqiem - Moderator działu Odżywki, Suplementy).
Jeśli dalej będziesz mnie atakował w dziale, będą wyciągnięte z tego konsekwencje. Więc przemyśl taktykę. Pzdr..
Zmieniony przez - donJAZYResko w dniu 2009-06-22 16:11:10
1
Wiesz co, spróbuj szczeknąć, jedno jest pewne;
groźny to ty jesteś, ale tylko przez internet.