Witam, a więć tak, ok.17 dni temu uderzyłem w Boxera(gruszka, która mierzy siłę ciosu) od tamtej pory boli mnie kciuk prawej ręki.
Kciukiem mogę zginać, lecz nie do końca, czuję jak coś się napina i mnie boli. Kciuk nie jest siny,lecz od tamtego czasu jego lewa część jest jakby większa, tak jak normalnie u człowieka palec delikatniee jest grubszy w końcowej fazie tak u mnie jest to dość bardzo widoczne.
Próbowałem hantelkiem ćwiczyć na biceps i raz czuć ból raz nie.
Wydaję mi się, że to nie może być wybity palec, lecz coś poważniejszego. Zamierzam iść po skierowanie na rtg,ale brak czasu i długie kolejki do lekarza zniechęcają mnie.
Ktoś wie co mogło mi się stać w kciuk?
Zmieniony przez - mrhavoc w dniu 2012-08-09 15:09:24
Kciukiem mogę zginać, lecz nie do końca, czuję jak coś się napina i mnie boli. Kciuk nie jest siny,lecz od tamtego czasu jego lewa część jest jakby większa, tak jak normalnie u człowieka palec delikatniee jest grubszy w końcowej fazie tak u mnie jest to dość bardzo widoczne.
Próbowałem hantelkiem ćwiczyć na biceps i raz czuć ból raz nie.
Wydaję mi się, że to nie może być wybity palec, lecz coś poważniejszego. Zamierzam iść po skierowanie na rtg,ale brak czasu i długie kolejki do lekarza zniechęcają mnie.
Ktoś wie co mogło mi się stać w kciuk?
Zmieniony przez - mrhavoc w dniu 2012-08-09 15:09:24