Nie pierwszy raz bije HCG i nigdy takich jazd nie mialem zeby tak bolalo. Na forum tematow rowniez jak na lekarstwo z takim problemem. Dzis wychodzi kolejny dzien bicia jesli przyjac ze powinienem uderzc e2d. Co robic? Bic dalej? Ile?
...
Napisał(a)
takie wielke forum a nie znalzlem takiego problemu. Jestem na 6-7 tygodniu prop 100mg e2d, npp 50mg e2d. Postanowilem zaczac bardzo delikatnie atakowac HCG bo troche sie jadra zaczely kurczyc. Powbijalem najpierw 250j e2d przez 2 dni - zero efektu. Kolejne e2d poszlo 500j - zero efektu, do tego jajka zaczely lekko pobolewac, pomyslalem sobie ze moze HCG sie rozkreca powoli, jajka ruszaja do pracy stad ten dyskomfort z lekkim bolem wiec walnalem znow 500j e2d. Bol nadal taki sam, a rozmiar jajek bez zmian, moze nawet odrobine mniejsze. Przedwczoraj uderzylem 1000j i juz po kilku godzinach do teraz normalnie jajka nap*****laja ze nie moge myslec o niczym innym. Ciagly, nieprzyjemny bol, tak jak bym w jajka pstryczka dostal plus lekki bol podbrzusza. Rozmiarowo jadra nadal takie same, czyli ogolnie pomniejszone.
Nie pierwszy raz bije HCG i nigdy takich jazd nie mialem zeby tak bolalo. Na forum tematow rowniez jak na lekarstwo z takim problemem. Dzis wychodzi kolejny dzien bicia jesli przyjac ze powinienem uderzc e2d. Co robic? Bic dalej? Ile?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
slac no ci mowie boli jak hooj. Wiesz jak to z jajcami ciezko ocenic czy rosnie jak nie ma jakiejs wiekszej zauwazalnej roznicy
...
Napisał(a)
czasami też tak miałem nie przekraczaj jeśli jesteś jeszcze w trakcie cyklu tych 500 j.m. raz w tyg,jak skończysz cykl to polecisz hcg 500 j.m. przez 3-4 tyg i powinno być ok.Osobiście to jak miałem 5000 rozrobione w trakcie cyklu to wbijałem po 1000 j.m. co 2 dni,ale to były długie cykle i wtedy tak robiłem co kilka tyg.Jeśli ten cykl jeszcze będziesz leciał długo to mozesz o tym pomysleć jeśli jednak niebawem będziesz z niego schodził to w ost tyg propka zaczniesz hcg 500 j.m. co dzień lub 1000 j.m. co 2 dni przez 4 tyg i powinno wszystko wrócić do normy
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin jak zwykle z konkret porada. Dzieki wielkie, nie wiem czy to zabrzmi odpowiednio ale ciesze sie ze tez tak czasem masz
bo przynajmniej wiem ze nie jestem sam heh. Chcialem jeszcze pociagnoc propka ze 3 tygodnie, npp juz sobie odpuszczam wiec zrobie jak piszesz.

...
Napisał(a)
przymierzam się do czegoś podobnego, npp walisz od początku z propem?
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
500 iu to raczej nie dawka po której chce jaja urwać _ jeżeli ból podbrzusza, kanałów i jaj to raczej zalecal bym wizyte w boordelu
Zmieniony przez - 8x8 w dniu 2012-04-20 10:29:35

Zmieniony przez - 8x8 w dniu 2012-04-20 10:29:35
1
...
Napisał(a)
a jak po hcg nie powiekszaja sie jadra a po innych powiekszaly?
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
npp od 2 tygodnia propa. Kilka dni temu przestalem bic nandro. Zawsze bilem HCG na koniec cyklu po 1000j i jajka wracaly do normy po 1 gora 3 dniach, nigdy nie pamietam zeby az tak bolalo. Dzis juz kolejny dzien jak napieprza, musze bez majtek chodzic bo jakikolwiek ucisk jeszcze to poteguje. Jedyny pozytywny fakt to ze chyba odrobine sie powiekszyly, tzn nabraly pelniejszego ksztaltu i sa jakby twardsze. Sprawdzam co okolo godzine wiec ciezko wylapac roznice, wiecie jak jest jak cos sie dzieje nie tak to ciezko sie oprzec zeby nie sprawdzic co chwile.
Sex mam regularny wiec o spuszczenie z kija raczej nie chodzi.
Biore dodatkowo 400mg B6 ed, oraz ATD z Chaparral Labs po 1 tableteczce ed
Zmieniony przez - google2406 w dniu 2012-04-20 21:55:56
Sex mam regularny wiec o spuszczenie z kija raczej nie chodzi.
Biore dodatkowo 400mg B6 ed, oraz ATD z Chaparral Labs po 1 tableteczce ed
Zmieniony przez - google2406 w dniu 2012-04-20 21:55:56
...
Napisał(a)
no a weź tu słuchaj tych mądrych cp proponują 5000iu nie doś ze znieczulisz komurki leydiga to jeszcze estro i w ogóle... Bij 250-500iu 2-5 razy w tyg nie wiecej i nie cześciej. moze po prostu sa przepracowane bo ledwo sie zaczely kurczyc a Ty dowaliles tyle hcg dodatkowo
...
Napisał(a)
Dobra panowie chyba odkrylem co jest nie tak i skad ten dziwny bol. Troche wydaje mi sie ze zamotalem bo bol jajek po hcg swoja droga, ale najbardziej chyba dokuczal mi bol w dolnej czesci brzucha promieniujacy az do jader. Bol brzucha byl na 90% spowodowany tym ze napiedralalem 400mg B6 ed na raz + ATD. Wnioskuje po tym ze HCG bije nadal delikatnie po 300-500j a te dziwne orale odstawilem i bol minal w ciagu lekko ponad 12h. Co o tym sadzicie? BTW jadra sie powiekszaja 

1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!