...
Napisał(a)
witam mam pytanie co do boldabolonu i krwi.. boldabolon powoduje ze krew jest gęsta czy to zle ze krew będzie gęsta ?? bo sam nie wiem. Czytałem jeden post i niektórzy chcą brac jakies specyfiki na rozrzedzenie krwi ...wiec nie wiem o co chodzi z tym. pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jak nie Aspiryna to dawaj to co większość bierze profilaktycznie: Czosnek + Omega3 + Magnez + Jemioła.
...
Napisał(a)
Zgęstnienie krwi, jest spowodowane nadprodukcją hemoglobiny. Z jednej strony to dobrze jak się ma jej dużo, bo jest odpowiedzialna za transportowanie tlenu do komórek, międzyinnymi mięśniowych, co z kolei powoduje ich lepsze dotlenienie.
A to oznacza lepszą pompę - więcej siły. Jednakże przesadna ilość hemoglobiny może w skrajnych przypadkach doprowadzić do zawału serca w skutek zakrzepów. Częste zjawisko w śród kolarzy, którzy stosowali doping w celu właśnie poprawienia wydolności.
A to oznacza lepszą pompę - więcej siły. Jednakże przesadna ilość hemoglobiny może w skrajnych przypadkach doprowadzić do zawału serca w skutek zakrzepów. Częste zjawisko w śród kolarzy, którzy stosowali doping w celu właśnie poprawienia wydolności.
...
Napisał(a)
boldek to nie epo czytałem, że pow. 800mg week(bez wałku ofc) wypada kontrolować hematokryt.
...
Napisał(a)
pocwicz na boldku a zobaczysz co to jest podwyzszona gestosc krwi. rewelacja.
...
Napisał(a)
boldek git!pompa,apetyt,wyzylowanie i minimalna retencja wody!super srodek zeby dobrze wygladac na wakacje

...
Napisał(a)
siwy jak sie ma to co napisales do pytania autora?
me,myself and steroids
www.mwk-chelm.eu
...
Napisał(a)
heh nie za bardzo na temat1ale przynajmniej bedzie wiedzial co go czeka

...
Napisał(a)
pompa to po 2tyg. około sie zaczyna ale z wrażeń kumpli wynika że kozacka naprawde 

...
Napisał(a)
Podbijam.
Co polecacie zamiast aspiryny na rozrzedzenie krwi? Mam hemoglobine na poziomie 18 z kawalkiem i przydaloby sie troszke to zbic. Kwestia jest taka, ze mam malego wrzoda na zoladku, przez co zarzucanie aspirynki mogloby go powiekszyc.
jezeli juz nie ma alternatywy to jaka ta aspiryne i w jakiej ilosci?
Z gory dzieki
Co polecacie zamiast aspiryny na rozrzedzenie krwi? Mam hemoglobine na poziomie 18 z kawalkiem i przydaloby sie troszke to zbic. Kwestia jest taka, ze mam malego wrzoda na zoladku, przez co zarzucanie aspirynki mogloby go powiekszyc.
jezeli juz nie ma alternatywy to jaka ta aspiryne i w jakiej ilosci?
Z gory dzieki
...
Napisał(a)
1 tab ed?
No wiec doczytalem, odpada. Niewskazane przy chorobie wrzodowej zoladka badz dwunastnicy.
Jakies inne sugestie?
Zmieniony przez - rev84 w dniu 2010-06-09 14:43:35
No wiec doczytalem, odpada. Niewskazane przy chorobie wrzodowej zoladka badz dwunastnicy.
Jakies inne sugestie?
Zmieniony przez - rev84 w dniu 2010-06-09 14:43:35
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!