...
Napisał(a)
Witam. Czy do testosteronu enanthate mogę do jednej strzykawki dodać boldenon i masteron? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- BOLDENON+TRI-TRENABOLON+MASTERON POMOCY!!!!!!
- Boldenon+Testosteron+oxandrolon+masteron
- Boldenon i masteron
- boldenon provilon i tren czy masteron
- POMOCY w ułożeniu cyklu SSA pod MMA i siłownie Boldenon,Test,Masteron,Wino,Oxa :) Sog
- Jaki stack bedzie najlepszy deka i boldenon a masteron enan masa waga ciezka
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mam jeszcze jedno pytanie... Od kwietnia jestem enan i bold 250ed3 i od dwóch tygodni dodałem oxe... Mam straszną biegunkę już około 7 dni i próby wątrobowe ALAT 98 gdzie górna granica 44. Myślicie że to od oxy? Pytanie czy oxa jest oxa.
1
...
Napisał(a)
Wrzuć ankietę działu
I badania sprzed cyklu ale wynik nie jest wysoko poza tym ten jeden wynik nic nie mówi
I badania sprzed cyklu ale wynik nie jest wysoko poza tym ten jeden wynik nic nie mówi
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
2. WAGA: 115
3. WZROST: 189
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka: 117
-udo: 64
-talia: 104
5. STAŻ NA SIŁOWNI: Od 10lat ćwiczę z przerwami.
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1. Testosteron enanthate+ NPP 4miesiace
8. TRENING: Trening siłowy
9. CEL CYKLU: Rzeźba+siła. Dobrej jakości mięsień
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 6miesiecy
11. POZIOM BF%: 24%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Waga stała
13. STAN ZDROWIA: Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Już prawie łysy
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg:
-przysiad:
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Testosteron_enanthate+Boldenon+Oxa-t1222664.html
Zmieniony przez - Dave70 w dniu 2023-05-26 13:10:25
2. WAGA: 115
3. WZROST: 189
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka: 117
-udo: 64
-talia: 104
5. STAŻ NA SIŁOWNI: Od 10lat ćwiczę z przerwami.
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1. Testosteron enanthate+ NPP 4miesiace
8. TRENING: Trening siłowy
9. CEL CYKLU: Rzeźba+siła. Dobrej jakości mięsień
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 6miesiecy
11. POZIOM BF%: 24%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Waga stała
13. STAN ZDROWIA: Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Już prawie łysy
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 140
-martwy ciąg:
-przysiad:
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Testosteron_enanthate+Boldenon+Oxa-t1222664.html

Zmieniony przez - Dave70 w dniu 2023-05-26 13:10:25
...
Napisał(a)
Mam mastera virumast-e drostanolone,strasznie mało oleisty... ta biegunka mnie przeraża,około 5-6 razy dziennie,sama wodą.
...
Napisał(a)
Każdy środek na oleju można ze sobą mieszać, nie polecam tylko mieszania środka na oleju ze środkiem na wodzie choć tutaj też opinie są różne - dla mnie olej+olej tak, ale z wodą nie. Wątroba nie ma katastrofy możesz sobie dodać osłonki i napewno to nie zaszkodzi. Co do biegunki to bardziej skupiłbym się na profilaktyce jelit i tym co jesz niż na samej wątrobie. Po mocnym treningu można mieć taki alat. Ten master dla mnie firma nieznana, jak oxe masz też z takiej egzotycznej firmy to może być różnie, ale w sumie tego nie sprawdzisz tym bardziej że może być tam meta, wino więc jakiś tam efekt będzie.
1
...
Napisał(a)
Jak badasz wątrobę to dorzuć ggtp i bilburina całkowitą to najważniejsze badania co do biegunki to jakie bierzesz osłony na flaki i wątrobę może masz środek na przeczyszczenie albo tak reagujesz i trzeba by to to odstawić możesz zmienić firmę
1
...
Napisał(a)
Drostanolone Enanthate 200mg 10x1ml Virtutis Pharma a Oxa to Oxa-med 10mg Media Pharma
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!