yeah buddy...light weight baby!!
...
Napisał(a)
Różnorodność środków dopingujących jest bardzo duża. Wymienić można dziesiątki różnych związków powszechnie zabronionych w sporcie przez WADA. Nie przeszkadza to jednak w niczym, aby stosować je w sporcie, gdzie nie ma testów antydopingowych lub w amatorskich treningach. Istotne jest jedynie to, aby mieć świadomość co stosujemy i jaki może mieć to wpływ na nasz organizm.
Boldenon występujący pod nazwą EQ jest jednym z bardziej znanych sterydów weterynaryjnych. Powszechnie stosowany u koni i bydła, w celu poprawy beztłuszczowej masy ciała i zwiększenia apetytu. Ma on jednak zastosowanie w przypadku osób trenujących sporty sylwetkowe. Warto pamiętać, że nie rozkręca się on szybko. Pierwsze efekty zauważymy pod minimum 4-6 tygodniach stosowania. Z kolei wyraźne zmiany po 8-10 tygodniach. Celem jego stosowania jest zwiększenie masy mięśniowej, produkcji czerwonych krwinek i wytrzymałości mięśni. Niewątpliwą jego zaletą jest niska cena w porównaniu z innymi środkami tego typu.
Powszechnie stosowane ilości to około 400 mg tygodniowo dla mężczyzn. Dawki mogą być podzielone na mniejsze, a częściej. Plusem tego będzie zmniejszenie bolesności iniekcji. Wśród kobiet stosuje się od 25 do 50 mg tygodniowo.
Uważa się, że ma on dość niewielkie skutki uboczne. Są to:
- trądzik,
- tłusta skóra,
- zwiększony porost włosów,
- zmiana barwy głosu,
- wypadanie włosów.

Boldenon występujący pod nazwą EQ jest jednym z bardziej znanych sterydów weterynaryjnych. Powszechnie stosowany u koni i bydła, w celu poprawy beztłuszczowej masy ciała i zwiększenia apetytu. Ma on jednak zastosowanie w przypadku osób trenujących sporty sylwetkowe. Warto pamiętać, że nie rozkręca się on szybko. Pierwsze efekty zauważymy pod minimum 4-6 tygodniach stosowania. Z kolei wyraźne zmiany po 8-10 tygodniach. Celem jego stosowania jest zwiększenie masy mięśniowej, produkcji czerwonych krwinek i wytrzymałości mięśni. Niewątpliwą jego zaletą jest niska cena w porównaniu z innymi środkami tego typu.
Powszechnie stosowane ilości to około 400 mg tygodniowo dla mężczyzn. Dawki mogą być podzielone na mniejsze, a częściej. Plusem tego będzie zmniejszenie bolesności iniekcji. Wśród kobiet stosuje się od 25 do 50 mg tygodniowo.
Uważa się, że ma on dość niewielkie skutki uboczne. Są to:
- trądzik,
- tłusta skóra,
- zwiększony porost włosów,
- zmiana barwy głosu,
- wypadanie włosów.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
te mega ssanie nie jest wyznacznikiem ja np jak bilem bolda cokolwiek poczulem dopiero w 7 tyg a ssania nie bylo wcale
...
Napisał(a)
to moze nie bylo tam bolda? acz kolowiek nie mowie ze ssanie jest jedynym wyznacznikiem...
1
...
Napisał(a)
ssanie u jednych objawia się mocniej u innych mniej.....jak ktoś nie ma nie wiadomo jak wielkiego apetytu nie można mówić, że odrazu ma wałka....
...
Napisał(a)
ja nie mam jakiegos wilczego apetytu na boldzie. to nie jest wyznacznik
6-7 tydz powinno sie krecic dobrze
6-7 tydz powinno sie krecic dobrze
DreamChaser
...
Napisał(a)
to samo ja na boldzie nie dostaje mega apetytu
poczuc juz mozna w 6tyg
poczuc juz mozna w 6tyg
1
- Litość to ZbrodniA -
...
Napisał(a)
ja waliłem boldka z deca i winkiem i od 5 tyg było już na prawdę przyzwoicie a miałęm taki "wir w baku" ,że mógłbym zjeśc "konia z kopytami" hehe 

3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!