Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Boldenon - po jakim czasie sie wkręca?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 27935

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 414 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10194
Pytanie jak w temacie - kiedy zaczyna kopać?

yeah buddy...light weight baby!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6313 Napisanych postów 78025 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766950
Różnorodność środków dopingujących jest bardzo duża. Wymienić można dziesiątki różnych związków powszechnie zabronionych w sporcie przez WADA. Nie przeszkadza to jednak w niczym, aby stosować je w sporcie, gdzie nie ma testów antydopingowych lub w amatorskich treningach. Istotne jest jedynie to, aby mieć świadomość co stosujemy i jaki może mieć to wpływ na nasz organizm.

Boldenon występujący pod nazwą EQ jest jednym z bardziej znanych sterydów weterynaryjnych. Powszechnie stosowany u koni i bydła, w celu poprawy beztłuszczowej masy ciała i zwiększenia apetytu. Ma on jednak zastosowanie w przypadku osób trenujących sporty sylwetkowe. Warto pamiętać, że nie rozkręca się on szybko. Pierwsze efekty zauważymy pod minimum 4-6 tygodniach stosowania. Z kolei wyraźne zmiany po 8-10 tygodniach. Celem jego stosowania jest zwiększenie masy mięśniowej, produkcji czerwonych krwinek i wytrzymałości mięśni. Niewątpliwą jego zaletą jest niska cena w porównaniu z innymi środkami tego typu.

Powszechnie stosowane ilości to około 400 mg tygodniowo dla mężczyzn. Dawki mogą być podzielone na mniejsze, a częściej. Plusem tego będzie zmniejszenie bolesności iniekcji. Wśród kobiet stosuje się od 25 do 50 mg tygodniowo.

Uważa się, że ma on dość niewielkie skutki uboczne. Są to:

- trądzik,
- tłusta skóra,
- zwiększony porost włosów,
- zmiana barwy głosu,
- wypadanie włosów.

Moderator działu Odżywianie

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 264 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10192
use google;]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 158 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7257
4-6 tydzien.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 414 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 10194
dzieki

yeah buddy...light weight baby!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 485 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18809
jak poczujesz mega ssanie to bedziesz wiedziec ze dziala
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 188
te mega ssanie nie jest wyznacznikiem ja np jak bilem bolda cokolwiek poczulem dopiero w 7 tyg a ssania nie bylo wcale
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 485 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18809
to moze nie bylo tam bolda? acz kolowiek nie mowie ze ssanie jest jedynym wyznacznikiem...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1223 Napisanych postów 26444 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 298562
ssanie u jednych objawia się mocniej u innych mniej.....jak ktoś nie ma nie wiadomo jak wielkiego apetytu nie można mówić, że odrazu ma wałka....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 20544 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 125840
ja nie mam jakiegos wilczego apetytu na boldzie. to nie jest wyznacznik

6-7 tydz powinno sie krecic dobrze

DreamChaser

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1340 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 14898
to samo ja na boldzie nie dostaje mega apetytu
poczuc juz mozna w 6tyg
1

- Litość to ZbrodniA -

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 189 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4186
ja waliłem boldka z deca i winkiem i od 5 tyg było już na prawdę przyzwoicie a miałęm taki "wir w baku" ,że mógłbym zjeśc "konia z kopytami" hehe
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

trenujemy z astmą...

Następny temat

Omnadren 250-dziwne

Spalanie
Polecane artykuły