Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Orientuje sie ktos czy takie cos mozna dostac majac recepte od weterynarza? Rozmawialem ostatnio z powaznym kolesiem i mowil ze sa jakies apteki w ktorych na zamowienie sciagaja boldenon. Mial ktos kiedys z tym doswiadczenie. Jak tak bylbym wdzieczny za informacje i ewentualnie jakiej firmy i jaka dokladnie nazwa byla tego srodka.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
watpie bys dostal , w tamtym roku latalem po hurtowniach wetenaryjnych i nie maglem dostac nikt tego w pl nie uzywa ,wiec tak jak bys w totka trafil jak ci sie uda ogarnac i jeszcze wiekszosc tych lekarzy od animali to bardziej tepa niz ich podopieczni
snara
...
Napisał(a)
Dla tego szukam konkretnej nazwy dostepnej w Pl. Bo wypisac bedzie ktos umial
o tak jak mowisz srodka nie znaja.

...
Napisał(a)
tu jest wykaz produktów wet. dopuszczonych w pl jakby sie chciało komuś poszukać to pewnie znajdzie :
http://nia.org.pl/page/33/
http://nia.org.pl/page/33/
!!! TESTER !!!
...
Napisał(a)
a o w alfe juz nie inwestujesz
? Przeciez miało tam siedziec dokładnie to co na etykiecie 

...
Napisał(a)
wiem. tak sie zgrywam. Wg mnie jeden z pewniejszych boldków obecnie.
...
Napisał(a)
A takie male pytanie off top.
Po co apteczny boldenon. Z tego co wiem to musi sie on przeksztalcic w naszym organizmie w Dihydroboldenon, a ten z kolei jest sladowa iloscia boldenonu.
Co za tym idzie przyslowiowego "bolda" trzeba wbijac w bardzo duzych ilosciach poniewaz liczy sie pula digydroboldenonu ktory powstanie.
A produkt weterynaryjny bedzie w bardzo niskich sterzeniach. Czyli wyjdzie na to ze szklanka soku w tygodniu bedzie musiala wejsc do naszego organizmu.
Czy nie lepiej znalezc i zamowic czysty dihydroboldenon, ktorego to trzeba wbijac naprawde male ilosci??
Od razu mowie ze nie jestem ekspertem i to takie moje dywagacje. Wiec prosze o odpowiedz ludzi na poziomie.
Pozdrawiam
Po co apteczny boldenon. Z tego co wiem to musi sie on przeksztalcic w naszym organizmie w Dihydroboldenon, a ten z kolei jest sladowa iloscia boldenonu.
Co za tym idzie przyslowiowego "bolda" trzeba wbijac w bardzo duzych ilosciach poniewaz liczy sie pula digydroboldenonu ktory powstanie.
A produkt weterynaryjny bedzie w bardzo niskich sterzeniach. Czyli wyjdzie na to ze szklanka soku w tygodniu bedzie musiala wejsc do naszego organizmu.
Czy nie lepiej znalezc i zamowic czysty dihydroboldenon, ktorego to trzeba wbijac naprawde male ilosci??
Od razu mowie ze nie jestem ekspertem i to takie moje dywagacje. Wiec prosze o odpowiedz ludzi na poziomie.
Pozdrawiam
NIE sądzisz, że masz ochotę dać mi SOGA?
W końcu Ci pomogłem :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!