Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
Ogólnie produkty tego typu są ok w smaku. Patrząc tym bardziej na skład gdzie mamy za zadanie dostarczy minerałów witamin elektrolitow. Zrób tak jak napisał anubis weź sobie na pierwszy raz po jednej saszetce każdego z suplementu i wypróbuj jak smakują. Koszt ponad 2zl za jedną saszetek więc tutaj można się pobawić pozwoli Ci to przekrój owo spojrzeć na wszystkie smaki i dobrać ten co podchodzi bardziej twoim gusta czy to smaki bardziej kwaskowate orzeźwiające czy bardziej smak słodki który nie każdemu podchodzi
Ogólnie produkty tego typu są ok w smaku. Patrząc tym bardziej na skład gdzie mamy za zadanie dostarczy minerałów witamin elektrolitow. Zrób tak jak napisał anubis weź sobie na pierwszy raz po jednej saszetce każdego z suplementu i wypróbuj jak smakują. Koszt ponad 2zl za jedną saszetek więc tutaj można się pobawić pozwoli Ci to przekrój owo spojrzeć na wszystkie smaki i dobrać ten co podchodzi bardziej twoim gusta czy to smaki bardziej kwaskowate orzeźwiające czy bardziej smak słodki który nie każdemu podchodzi
To jest oczywiste tylko pytam o wasze opinie, które będę brał pod uwagę przy zamawianiu.
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Pytanie o smak produktów jest mało sensowne. Szczególnie w przypadku, gdy kosztuje on 2,29 zł. Polecam kupić wszystkie i samemu przetestować. Jeżeli nie chcesz robić w ten sposób, to wybierz kilka swoich ulubionych smaków owoców. Wśród moich ulubionych wymienić mogę po proste te,na które w danej chwili mam ochotę. Ogólnie lubię kokosowy, kiwi, pitaja, ananas, mango, guanabana, czy arbuz. Niekiedy jednak mam ochotę na inne. Testuj i sam dojdziesz do swoich ulubionych smaków Bolero. Jest to jedyna słuszna opcja.
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Testuj więc na sobie. Nic Tobie to nie da, że klika osób napiszę o konkretnym smaku, że jest dobry. Produkt ma smakować Tobie a nie komuś. To, że ja lubię Jeepa, oliwki, czy rum nie znaczy, że będą one smakowały/podobały się Tobie. Zobacz jaka jest oglądalność tandetnych seriali pokroju M jak miłość. Blisko pięć milionów osób ogląda codziennie odcinki. Skusisz się? Ja nie. Oglądam to co lubię, a nie to co ktoś lubi. Nawet nie muszę oglądać jednego odcinka żeby wiedzieć o tym, iż nie interesują mnie ludzkie losy wkoło takie same.