Witam, mam problem, a mianowicie podczas borowania zęba odczuwam paniczny strach i ból pomimo znieczulenia. Moja pierwsza wizyta skończyłą się nawet dobrze, ból był do wytrzymania i ogólnie wrazenia były dobre, jednak gdy weszlem na fotel po raz drugi, to dosłownie szok! pomimo 2 dawek znieczulenia ząb podczas zabiegu bolał, od tego czasu minelo 2 miesiace, a ja boje sie ponownie isc do stomatologa. Nie wiem czy jest to spowodowane bólem czy nie chcecia do tego dentysty, gdyż podczas zabiegu rozmawia on z roznymi osobami, odbiera telefony i szczerze mowiac na pierwszej wizycie od razu krytykował mój zgryz. Podczas wizyt dodatkowo podwyzsza mi cisnienie tekstami ,, to co robimy do pierwszego bolu'' itp. Pozatym podczas oczekiwania na wizyte slysze teksty w stylu jak pani nadal bedzie zaniedbywac zeby to podczas leczenia pani sie zesra z bólu, pozatym dentysci w tym miejscu sa na praktykach i troche boje sie ze bede krolikiem doswiadczalnym i niestety poczuje ból. Mam teraz do was kilka pytan, gdyz planuje zmienic dentyste:
1) Jak zapanować na strachem podczas wizyty u dentysty
2) Czy zabiegi leczenia laserem sa rzeczywiscie bezbolesne i czy kazdy bez wzgledu na plec i wiek moze z nich korzystać? ( Jaki jest koszt takiego leczenia)
3) Znacie jakies sprawdzone gabinety dentystyczne w Warszawie?
Proszę gorąco o odpowiedz gdyz jest to dla mnie wazna sprawa, podrawiam
1) Jak zapanować na strachem podczas wizyty u dentysty
2) Czy zabiegi leczenia laserem sa rzeczywiscie bezbolesne i czy kazdy bez wzgledu na plec i wiek moze z nich korzystać? ( Jaki jest koszt takiego leczenia)
3) Znacie jakies sprawdzone gabinety dentystyczne w Warszawie?
Proszę gorąco o odpowiedz gdyz jest to dla mnie wazna sprawa, podrawiam
Redukjca [ON] BF% 23,7-14