Witam wszystkich , mam na imię Paweł i mam 16 lat. Nigdy nie miałem dziewczyny ani nie chodziłem na żadne randki , nigdy nie całowałem się ani nie przytulałem się z dziewczyną , miałem inne zainteresowania , dużo czasu poświęcałem szkole, do niedawna mi to nie przeszkadzało ale zaczołem odczuwać ochotę bycia z kimś blisko, mieć ukochana osobę , po prostu doznać miłości. Nie patrzyłem na kolegów jak opowiadali ile to dziewczyn mieli i ile wydymali .. chwalili się tym jakby byli bogami, gardzę takimi ludźmi. Jestem osobą otwarta , kulturalną , z poczuciem humoru, lubiącą dobrze się bawić. Od paru miesięcy zaczęła mi doskwierać samotność , ale zupełnie nie miałem pomysłu jak ja przerwać …znaleźć dziewczynę. Za pare miesięcy urodziny i 17 lat na karku będzie . Poczytałem parę artykułów na ten temat i pisało tam, że należy ładnie wyglądać i dziewczyna na pewno kiedyś się pojawi , żal po prostu głupie *******enie Zaczołem dbać o siebie , uprawiać sport , fajne ubrania nosić ale marne z tego plusy. W szkole nie ma za dużo dziewczyn a fajne są pozajmowane …
Szczerze mówiąc podoba mi się co 3 dziewczyna może 2. W Internecie raczej nie da się nikogo znaleźć … a na podbijanie face to face na ulicy nie mam odwagi.
Proszę o rade jak znaleźć dziewczynę jakim być , jak wyglądać..
Powoli tracę sens życia a samotność wyniszcza mnie z dnia na dzień coraz bardziej.
Plss nie pisać głupich postów..
Jestem gotów wszystko zrobić aby znaleźć ta jedna ukochaną
Pozdrowienia 4 all i proszę o pomoc
Szczerze mówiąc podoba mi się co 3 dziewczyna może 2. W Internecie raczej nie da się nikogo znaleźć … a na podbijanie face to face na ulicy nie mam odwagi.
Proszę o rade jak znaleźć dziewczynę jakim być , jak wyglądać..
Powoli tracę sens życia a samotność wyniszcza mnie z dnia na dzień coraz bardziej.
Plss nie pisać głupich postów..
Jestem gotów wszystko zrobić aby znaleźć ta jedna ukochaną
Pozdrowienia 4 all i proszę o pomoc
2
)