Witam od kilkunastu dni obserwuję brak porannej erekcji czego do tej pory nie było. O poranku zawsze był namiot teraz flak Co może być przyczyną nie pale nie pije uprawiam gimnastykę
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Oszczędzę Wam czasu - nie odpowiadajcie. Popatrzcie tylko jakie autor zakłada tematy i co w nich pisze, a szybko zrozumiecie, że sobie tylko robi jaja i jest zwykłym trollem.
1
...
Napisał(a)
Zimowy jakie ty zakładasz tematy sam jesteś trol.Zaklsfambtematy żeby dostać odpowiedź specjalisto nie wiem od czego!
...
Napisał(a)
Cycek2021Zła dieta , zła regeneracja , stress , zmiana komfortu życia , . Przyczyn moze byc wiele więc pasuja aby przyglądnąć się diecie , ćwiczysz wiec tzreba sprawdzic czy nie jesteś przemęczony i masz odpowiednią regeneracje i ilość snu , jeśli wszystkie podstawowe sprawy będą ok to warto iś c porobić badania , podstawowe + hormonyWitam od kilkunastu dni obserwuję brak porannej erekcji czego do tej pory nie było. O poranku zawsze był namiot teraz flak Co może być przyczyną nie pale nie pije uprawiam gimnastykę
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Ja jak nie ćwiczyłem i miałem przerwę od treningow i mało się wysilałem fizycznie to również namiot z rana nie zawsze ale często. Teraz jak trenuje i robota fizyczna to ciężko o to żeby stał rano wieczorem itp krew idzie tam gdzie jest bardziej potrzebna.
Czytałem kiedyś takie pismo na temat przetrenowania jeżeli organizm jest przemeczony i sforsowany wyłącza niepotrzebne do przetrwania rzeczy czyli erekcję popęd sexualny itp a skupia się na nawodnieniu i utrzymaniu kcal do funkcjonowania. Jak masz tak peszez 2 tyg to idź do lekarza jak co któryś dzień to normalne. Nie jesteś King kongem żeby penis stał 24/7 jesteśmy ludźmi nie zwierzętami.
Czytałem kiedyś takie pismo na temat przetrenowania jeżeli organizm jest przemeczony i sforsowany wyłącza niepotrzebne do przetrwania rzeczy czyli erekcję popęd sexualny itp a skupia się na nawodnieniu i utrzymaniu kcal do funkcjonowania. Jak masz tak peszez 2 tyg to idź do lekarza jak co któryś dzień to normalne. Nie jesteś King kongem żeby penis stał 24/7 jesteśmy ludźmi nie zwierzętami.
1
Monotonia jest kluczem do sukcesu.
...
Napisał(a)
ArikesJa jak nie ćwiczyłem i miałem przerwę od treningow i mało się wysilałem fizycznie to również namiot z rana nie zawsze ale często. Teraz jak trenuje i robota fizyczna to ciężko o to żeby stał rano wieczorem itp krew idzie tam gdzie jest bardziej potrzebna.
I tu sie mylisz, bo biologia zaprogramowała nas tak, że rozmnażanie się i potomstwo jest dla nas pierwszorzędne. I organizm będzie robił wszystko żeby zapewnić jak najdłużej przetrwanie gatunku.
...
Napisał(a)
zimowyArikesJa jak nie ćwiczyłem i miałem przerwę od treningow i mało się wysilałem fizycznie to również namiot z rana nie zawsze ale często. Teraz jak trenuje i robota fizyczna to ciężko o to żeby stał rano wieczorem itp krew idzie tam gdzie jest bardziej potrzebna.
I tu sie mylisz, bo biologia zaprogramowała nas tak, że rozmnażanie się i potomstwo jest dla nas pierwszorzędne. I organizm będzie robił wszystko żeby zapewnić jak najdłużej przetrwanie gatunku.
Oczywiście, że ma racje. Poczytaj sobie o FHA ( (czynnościowy brak miesiączki pochodzenia podwzgórzowego), i wtedy zrozumiesz, że w pierwszej kolejności przy obciążeniu spowodowanym stresem, utratą masy ciała, intensywnymi ćwiczeniami fizycznymi; zaburzeniami odżywiania; i " wyłączane " są mechanizmy płodności
...
Napisał(a)
Ciężka fizyczna praca plus siłownia stres i efekt jest jaki jest i trwa nadal chyba będzie trzeba pójść do lekarza
...
Napisał(a)
Po prostu organizm jest z forsowany twoim trybem życia i skupia się na Reg meisni układu kostnego itp wprowadź witaminy i policz zapotrzebowanie może za makro przyswajasz. Mam tak samo jak ty po ciężkim dniu
Monotonia jest kluczem do sukcesu.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Problemy z suchą skórą
Następny temat