Hej opisze w skrócie moj problem. Mianowicie mam 23 lata. W ciagu roku odhudzalem sie na wlasną reke. Schudlem w rok ok 35kg. Wygladam lepiej na poczatku czulem sie epiej. Wyniki u lekarza lepsze. Procz tarczycy. Mam jakies problemy i w lipcu ide do lekarza. Ale mam ostatnio pewne problemy. Mianowicie. Czesto jestem zmeczony, gdy wstaje z lozka juz jestem zmeczony. Nogi zwlaszcza i rece mama tak jak bym mial zakwasy. Bola mnie caly czas. A rozmasowanie nic nie da. Do tego są zwiotczale. Pozatym czesto mam tak ze jak w jakims stopniu uda mi sie naadowac baterie. To jak ide np z Panną na dyskoteke i ptancze troche. To po 2 godz. Jeste wykonczony. Wrecz wycienczony. To samo na orliku. Wystarczy 25min gry i jestem wycienczony. Snuje sie po boisku. Zero checi zero sily Robilem wiele badan ostatnio. I wszystkie wyniki w normie. Wiec co to moze byc co jest nie tak? Po odchudzaniu mialem czuc sie lepiej. A tymczasem jest tylko gorzej ;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Może w wyniku zlego odchudzania straciles tez miesnie i masz mniej sily.
...
Napisał(a)
Ale nie chodzi o mniej siły. Tylko o to ze ciagle mam tak jak zakwasy. Ciagle mnie one bolą :/ Wczoraj bylem z panna na dyskotece i co. 2 godz i dentka :( Siedzielismy bo ja wycienczony jak bym maraton przebiegł. To samo gdy rano wstaje. Czesto jak wstaje a moge spac 10 godz to zmecozny jak bym maraton przebigl...
...
Napisał(a)
Koniecznie idź do dobrego endokrynologa, te objawy mogą być właśnie od problemów z tarczycą i złych poziomów hormonów, trzeba to sprawdzić.
fizjoterapeuta sfd
...
Napisał(a)
N pjde ale dopiero w lipcu :/ Kasy brak teraz. Koncze szkle musze zaplacic za to wszystko :/ Pieprzona Polska. zis po pracy sie polozylem spac. Nogi mnie bolaly. Obudzilem sie obudzilem sie zamiast z mniejszym to jeszcze z wiekszym bolem nog. Jak po maratonie. Normalnie zawasy. Najgorzej lydki :/ Ale i uda tez... Nawet przedramie i biceps. Co sie ze mna dzieje? :(
...
Napisał(a)
Dzis biegalem. Przebieglem 4km. Lacznie. I w czasie biegu i odrazu po bylo ok. Ale ilka minut po. Praktycznie w calych nogach (lydki,, uda z przodu z tylu lapaly mnie skurcze) Nie moglem isc normalnie. Musialem sie polozyc... Co jest nie tak?! To z wkurzenia zacyna zmieniac sie w dramat!!! A nikt mi nie chce odpowiedziec co jest. Kazyd idz do lekarza... No z czym pojde? badania mialem wszzystkie zrobiuone to bylo ok! A tu ciagle to zmeczenie... Nogi mi normalnie poszluszenstwa odmawiają :(((( Co mam robic!? WGL. Mial ktos? Slyszal ktos takim przypadku jak ja?
1
...
Napisał(a)
Nie znam się na tym i nie chcę źle powiedzieć ale może podczas odchudzania nie dostarczałeś organizmowi odpowiedniej ilości witamin i minerałów i brakuje Ci czegoś? Kolega też był senny cały czas i okazało się ,że żelaza bodajże miał za mało... Kup sobie kompleks witamin i zacznij brać może się poprawi. Niech ktoś jeszcze się wypowie.
...
Napisał(a)
Mam identyczny problem, morfologia, minerały itp wyszły ok, miewałam w dalszym ciągu brak sił lekarz do którego biegałam stwierdził że prócz zwiotczałych mięśni nóg wszystko jest ok i skierował mnie do... psychiatry :) gdzie ten stwierdzili, że mam silną depresję, co było objawem braku sił do działania itp... poszłam do endokrynologa oraz na usg tarczycy i okazało się że mam niedoczynność tarczycy, zapisał mi leki i ot .... depresja i zakwasy mi minęły. Bez przyjmowania psychotropów. Bardzo dużo dało mi branie magnezu, nie tego z marketów za 3 zł tylko z Apteki za ok 40 zl. tego który organizm przyswaja najwięcej, i ograniczenie kawy której przyznam wypijałam spore ilości
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ból stopy POMOCY!!
Następny temat