...
Napisał(a)
Ktos mial stycznosc z tymi srodkami? Kamikaze lub Firecracker od Brawn Nutrition? Czy sa saliczana do PH lub SARMow? Jakis odblok, cokolwiek? Temat mi nieznany, chcialem zasiegnac opinii.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ludzie, dlatego pytam o to a nie co innego :) Interesuje mnie temat Brawna, poniewaz slyszalem ze nie sa to sterydy, nie maja tak duzych skutkow ubocznych i nieporzadanych nastepst - a wiec chcialem to na forum zweryfikowac. Nie pytam ile propa z winem bic, bo na to zdecydowanie za wczesnie ;)
...
Napisał(a)
Nazwy robią wrażenie, Ciekawe kiedy wyjdzie linia allahagbarbumbum. Musiałem to napisać, wiem że na taką odp. nie czekasz
1
...
Napisał(a)
stg_sturmMoze nazywac sie i analpenetrejtor, wazne zeby dzialalo.
Masz skład : kofeina, tyrozyna i jakieś tam dodatki. Zwykłe suplementy diety, raczej nie podchodzące pod dział doping. Fajne nazwy rzadko = fajnemu działaniu. W dziale suplementy chyba eksperymentują z tymi cudami
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2015-11-27 20:37:05
...
Napisał(a)
No i wlasnie o to pytam - to sa ph? W sklepie w dziale z fatburnerami, tu slysze ze ph.
...
Napisał(a)
stg_sturmNo i wlasnie o to pytam - to sa ph? W sklepie w dziale z fatburnerami, tu slysze ze ph.
Sprawdziłem każdy składnik - to jest fatburner : ziòłka, wyciągi, aminokwasy nic łączącego z sarmami i ph. Firma wypuszcza też ph ale te 2 produkty to zwykłe spalacze.
...
Napisał(a)
a nie to jakiś badziew dla dzieciaków z kolorową reklamą
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
lodzianin1a nie to jakiś badziew dla dzieciaków z kolorową reklamą
Właśnie tak :) po to nazwali ostro żeby owieczki naganiać : nazwa sugeruje power (:
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!