...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na stronie producenta też jest taki
http://www.britishdragon.com/index.php?option=com_products&func=detail&Itemid=35&cid=2&id=19
tabletki są małe , różowe , z napisami z jednej strony "BD" z drugiej "10"
Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-12-30 17:43:46
...
Napisał(a)
thx za info sog
Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-12-30 19:24:54

Zmieniony przez - Czulenko w dniu 2008-12-30 19:24:54
...
Napisał(a)
Wrzutka towaru jeszcze na ten rok.Do kupienia na legalu w 2 karajach azjatyckich, dwóch wschodnia europa i 4 południowa ameryka.
Zapowiadaja ze na kazdy kraj beda produkty w rodzimym jezyku itd.
Nie beda zainteresowani klijentem z internetu na kilkanascie kilkadziesiat ,kilkatset sztuk.Do kupienia w usatlonych krajach u wybranego przedstawiciela.
To czego według ciebie nie ma ?
Zapowiadaja ze na kazdy kraj beda produkty w rodzimym jezyku itd.
Nie beda zainteresowani klijentem z internetu na kilkanascie kilkadziesiat ,kilkatset sztuk.Do kupienia w usatlonych krajach u wybranego przedstawiciela.
To czego według ciebie nie ma ?
...
Napisał(a)
fortdogde a gdzie BD-PSS a tej "legit" metce? chodzi mi o kod z opakowania, ktory mozesz zweryfikwac na stronie BD. cos na styl legit GENESISA, jednorazowy kod.
firma BD oficjalnie przyznaje, ze 95% to walki podszywajace sie pod ich marke.
firma BD oficjalnie przyznaje, ze 95% to walki podszywajace sie pod ich marke.
1
...
Napisał(a)
No tak przyznaja to jasno.
Fakt jest taki ze ktokolwiek robi mete BD działa i tylko tyle chciałem powiedziec.
Fakt jest taki ze ktokolwiek robi mete BD działa i tylko tyle chciałem powiedziec.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!