...
Napisał(a)
Pytanie do osób, które zażywały oba środki (ogólnie, a nie że jednocześnie). Na sławne odpowiedzi mędrców forumowych, co by nabić posty zamiast pomóc w stylu "na każdy organizm działa inaczej" lub "nie znamy dawki dla Ciebie" odpowiadam, że nie pytam o te rzeczy. Pytam o to jakie dawki w Waszym przypadku były mniej więcej równe sobie. Mniej więcej, czyli utrzymywaliście podobny poziom prolaktyny przy obu dawkach. Suma sumarum pytanie powstaje w wyniku tego, że obecnie zażywam dostinex w dawcew 1/4 (ćwierć) tabletki i przymierzam się do bromergonu i muszę od jakiejś dawki zacząć, a dalszy dobór dawki w oparciu o badania krwi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W jakim celu chcesz zmieniac? Na bromo sporo osób się kiepsko czuje i ma skutki uboczne ,a cabaser idzie kupić za rozsądną kasę
1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Dokladnie tak jak wyżej, ja bralem 3'4 brom do 1'4 dosti ale wlasnie zle na niego reagowalem ..
~Sic Parvis Magna~
~Wielkość od skromnych początków~
...
Napisał(a)
chcesz tak brać całe życie ? tez mam problem z prolaktyną i duże wątpliwości czy takie zbijanie prolki nie rozwali po latach gospodarki dopaminowej i będzie jeszcze gorzej
...
Napisał(a)
e-liteJaki cykl leci , że musisz cały czas zbijać prolke ?
sam testosteron i to dawki praktycznie TRT od roku. Wszystko przebadane a prolke i tak wybija.
...
Napisał(a)
Jak masz dostęp do dostinexu to wydaje mi się że to lepszy wybór chociażby ze względu na to że dużo rzadziej przyjmujesz. Ja np na bromergonie nie mam wogole skutków ubocznych i jest dużo tańszy niż dosti. Obydwa środki są skuteczne.
...
Napisał(a)
Headspacee-liteJaki cykl leci , że musisz cały czas zbijać prolke ?
sam testosteron i to dawki praktycznie TRT od roku. Wszystko przebadane a prolke i tak wybija.
Ja też lece sam testosteron, dawki jednak wyższe. A czujesz, że popsułeś trochę gospodarkę dopaminową?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!