Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
19
Witam,
Jak przyjmujecie Brutal Anadrol w dni nietreningowe?
Na opakowaniu pisze jedynie o przyjęciu 3 kaps. przed treningiem nie wspominając o dniach wolnych.
Szacuny
100
Napisanych postów
6782
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
50554
Działa to w ogóle? Bo na skład wygląda całkiem sympatycznie. Na mnie long jack działa bardzo, bardzo wyraźnie. A tam siedzi i kosztuje grosze. Ciekawe więc czy tam jest.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
19
działało przez 3 dni..dawało naprawde niezłego powera.za 4 dniem dostałem jakiegoś dziwnego uczulenia ktore skończyło sie dwoma zastrzykami w szpitalu.myslicie ze po 3 dniach nagle mi zaszkodziło? moze to coś innego..
Szacuny
9
Napisanych postów
80
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1071
Brutal Anadrol to g****. Ludzie nie bierzcie tego badziewia. Powinno się zastrzelić osobę która to wymyśliła. Waliłem 2 tygodnie po 2 kapsułki i później przestałem bo dostałem półpaśca i musiałem brać antybiotyk. Za jakieś 2 miesiące znów zacząłem i na koniec drugiego tygodnia wystąpiła jakaś dziwna reakcja alergiczna. Z samego rana chwilę po przyjęciu dosłownie na całym ciele zrobiłem się czerwony jak po oparzeniu wrzątkiem. Wszystko mnie piekło. Zimny prysznic złagodził objawy. Później wizyta u lekarza i leki.
Szacuny
9
Napisanych postów
80
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1071
Pirat powiadasz... Skład wyglądał dosyć optymistycznie za 49,99 zł. Choć wiedziałem że w środku będą zapewne w większości same ziółka. Ale że aż takie skutki uboczne.. Miałeś lepsza partię ;D