Waga : 87 kg.
Wzrost : 183 cm.
Cel treningowy : Budowa mięśni
Staż treningowy na siłowni : 9 mcy bez żadnych przerw
Uprawiane inne sporty : Piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : Full
Dieta : Jem dużo, ale nie mam opracowanej zbilansowanej diety
Przeciwskazania medyczne : Brak
Zażywane suplementy : Zakończony 8tygodniowy cykl monohydrat kreatyn
Ostatnio przerabiany plan: Split na mase
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): Przysiad: 120 kg., MC 110 kg., Ławka: 92,5 kg.
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc jaki plan zastosować w przypadku jaki podaje niżej. Ostanie 6 mcy spędziłem tylko i wyłącznie na siłowni, skupiłem się na budowaniu masy mięśniowej i osiągnąłem oczekiwany efekt. W zeszłym tygodniu wróciłem do piłki nożnej, natomiast nie chce rezygnować z siłowni i w dalszym ciągu chciałbym budować mięśnie, ale nie chce by to wpłynęło na moją dynamike, szybkość, zwinność. Przeciwnie chciałbym wręcz poprawić te atrybuty. I tutaj pytanie jaki trening zastosować wobec powyższych. Z góry dziękuje ;)
Waga : 87 kg.
Wzrost : 183 cm.
Cel treningowy : Budowa mięśni
Staż treningowy na siłowni : 9 mcy bez żadnych przerw
Uprawiane inne sporty : Piłka nożna
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : Full
Dieta : Jem dużo, ale nie mam opracowanej zbilansowanej diety
Przeciwskazania medyczne : Brak
Zażywane suplementy : Zakończony 8tygodniowy cykl monohydrat kreatyn
Ostatnio przerabiany plan: Split na mase
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): Przysiad: 120 kg., MC 110 kg., Ławka: 92,5 kg.
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc jaki plan zastosować w przypadku jaki podaje niżej. Ostanie 6 mcy spędziłem tylko i wyłącznie na siłowni, skupiłem się na budowaniu masy mięśniowej i osiągnąłem oczekiwany efekt. W zeszłym tygodniu wróciłem do piłki nożnej, natomiast nie chce rezygnować z siłowni i w dalszym ciągu chciałbym budować mięśnie, ale nie chce by to wpłynęło na moją dynamike, szybkość, zwinność. Przeciwnie chciałbym wręcz poprawić te atrybuty. I tutaj pytanie jaki trening zastosować wobec powyższych. Z góry dziękuje ;)