Witam, co sądzicie o stronach/firmach które za odpowiednio duże pieniążki będą Wam udostępniać swoje typy czy tez analizy co dać na kupon itp? Mialbktos kiedyś styczność z takim czymś? Czy to po prostu oszustwo?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moi znajomi zrzucili się kiedyś na typy z jakiejś sprawdzonej strony, kupili abonament na parę miesięcy, na koniec po podliczeniu zysków i strat okazało się, że sami typowali lepiej. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
jakieś pewnie typy im wchodzą, ale jak to bywa, nawet majac pewniaka z kursem 1.12 czy niższym można wtopić.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Za młodego kiedyś puszczałem kupony z kilkonasstoma meczami z kursem maksymalnie 1,3 i postawioną stawką 2 zł :) i tak:
1. Manchester United utopił mi kupon z 11 000 zł potencjalnej wygranej
2. Barcelona, 22 000 zł potencjalnej wygranej (porażka w ostatniej kolejce ze spadkowiczem), stawka na Barcę 1,01 !!
3. Real Madryt, 8 000 zł potencjalnej wygranej
wtedy zrozumiałem: pewniaków nie ma, są ewentualnie faworyci
1. Manchester United utopił mi kupon z 11 000 zł potencjalnej wygranej
2. Barcelona, 22 000 zł potencjalnej wygranej (porażka w ostatniej kolejce ze spadkowiczem), stawka na Barcę 1,01 !!
3. Real Madryt, 8 000 zł potencjalnej wygranej
wtedy zrozumiałem: pewniaków nie ma, są ewentualnie faworyci
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Przyrost wagi od kreatyny
Następny temat