Witam mam pytanie odnośnie buraczków tartych z torebek foliowych czy innych , po prostu tych tartych ze sklepu. Rozumiem że to warzywo , a ja warzyw nie wliczam w bilans kaloryczny np: papryka,ogórek zielony,kalarepa,rzodkiewka , ale jak jest z takimi buraczkami . na 100 g mają 10g węgli więc to trochę dużo , a tam do obiadu daje czasami śmiało te 200 g . Więc chyba raczej wliczac kalorycznyść i makrosy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
są takie czyste z worka, w słoikach owszem są z cukrem zazwyczaj.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Koniu dobrze prawi , ja mam z woreczka i mają 100g / B 1,3 /WW 9,1/T 0 . Nic nie piszę więcej o składzie,ale chyba nie ma cukru.
42 Kcal a ja biore około 200 gram do piersi , doliczam sobie tak średnio 80 Kcal , i gra.
Warzyw Ogórki,Papryka,Pomidory,Rzodkiewka,Sałata nie wliczam i jest dobrze
Ta pierś czasami taka sucha , że bez jakiś buraczków czy czegos nie da tego zjeść , często mam tak że wolał bym nie jesć :P
Indyk jeszcze gorzej :) Wołowinka w miare.
Kurczak też czasem wyjdzie mi soczysty. a czasami takie suche że jem posiłek 40 minut:)
LC to nie bajka :D Następnym razem ,będe robił redukcje na jakieś normalnej zbilansowanej , z większa ilościa węgli a mniejszą tłuszczy :]
Zmieniony przez - brof123 w dniu 2014-07-31 20:22:00
Zmieniony przez - brof123 w dniu 2014-07-31 20:24:56
42 Kcal a ja biore około 200 gram do piersi , doliczam sobie tak średnio 80 Kcal , i gra.
Ta pierś czasami taka sucha , że bez jakiś buraczków czy czegos nie da tego zjeść , często mam tak że wolał bym nie jesć :P
Kurczak też czasem wyjdzie mi soczysty. a czasami takie suche że jem posiłek 40 minut:)
LC to nie bajka :D Następnym razem ,będe robił redukcje na jakieś normalnej zbilansowanej , z większa ilościa węgli a mniejszą tłuszczy :]
...
Napisał(a)
Uduś w folii to będzie git, dodaj do niej cebule, pieprz, przyprawy - nie będzie suchy jak podeszwa.
...
Napisał(a)
brof123Koniu dobrze prawi , ja mam z woreczka i mają 100g / B 1,3 /WW 9,1/T 0 . Nic nie piszę więcej o składzie,ale chyba nie ma cukru.
w typowych LC nie ma nic lepszego niż tłusta wieprzowina i ryby, pierś czy inne chude nie koniecznie mają większy sens, skoro jedzenie ich nie sprawia Ci przyjemności.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
ja myślałem że wieprza nie można na LC jeść i się męczę z tym , ryby jem - to tak
...
Napisał(a)
wieprzowina to "mięsna" podstawa, przynajmniej w moim menu .
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2014-07-31 21:32:43

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2014-07-31 21:32:43
...
Napisał(a)
Uduś to znaczy , w piekarniku w foli ja robię , ale cebuli nie dodawalem teraz , dodam będzie okej?;
Koniu pozostanę już przy piersi - jeszcze z miesiąc ciągne redukcje - to wytrzymam ;)
Zmieniony przez - brof123 w dniu 2014-07-31 22:14:18
Koniu pozostanę już przy piersi - jeszcze z miesiąc ciągne redukcje - to wytrzymam ;)
Zmieniony przez - brof123 w dniu 2014-07-31 22:14:18
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!