Witam. Mam pytanie. Jestem na redukcji. Czy jedzenie raz - dwa razy w tygodniu burgera wołowego z restauracji (bułka pszenna,200g mięsa wołowego, bekon,cebula,pomidor,ser cheddar) może skutecznie utrudnić redukcje tkanki tłuszczowej czy jak wlicze go w dzienny bilans kaloryczny (wydaje mi się że będzie to jakieś 800kcal) nic się nie stanie? Jak by mógł ktoś się wypowiedzieć. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak dobry burger, wiesz co jesz, wlicozne w makro to ok, tlko jak tego burgera zjesz pewnie za dużo kalorii już nie pozostanie do zjedzenia w ciągu dnia.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Dzisiaj mam zamiar zjeść jeszcze jeden posiłek, będzie to piąty i ostatni, wliczając tego burgera. Ten posiłek na wieczór to banan, odżywka białkowa 30g, wiórki kokosowe 10g. Łącznie z tym burgerem dzisiaj bilans całego dnia to będzie 2700kcal b:185 w:275 t:75. To chyba nie tak tragicznie co?
Zmieniony przez - tey w dniu 2019-06-12 18:51:56
Zmieniony przez - tey w dniu 2019-06-12 18:51:56
...
Napisał(a)
Moim zdaniem lepszą opcją było by zjedzenie tego burgera raz w tygodniu w postaci cheat meala, nie musisz go w tym dniu uwzględniać w bilansie kalorycznym jesz normalne to co masz w diecie i dodatkowo wlatuje burger :)
Tylko dieta w pozostałe dni musi być dokładnie pilnowana, wtedy nie powinno być żadnego problemu z osiągnięciem celu :)
Zmieniony przez - Hervian w dniu 2019-06-12 18:55:58
Tylko dieta w pozostałe dni musi być dokładnie pilnowana, wtedy nie powinno być żadnego problemu z osiągnięciem celu :)
Zmieniony przez - Hervian w dniu 2019-06-12 18:55:58
1
...
Napisał(a)
Z przerwami krótkim ale już naprawdę długo. Zszedłem z 126kg do 103kg i teraz każdy kilogram schodzi bardzo ciężko..
...
Napisał(a)
O kurde, szacunek za wytrwałość :o
Skoro waga schodzi bardzo wolno, to może warto na jakiś czas wejść w okolice zera kalorycznego i dać organizmowi się nieco odbudować ?
Zrzuciłeś już bardzo dużo i myślę że taka przerwa dobrze ci zrobi :) I potem jak organizm się podkręci waga znowu powinna zacząć spadać
Skoro waga schodzi bardzo wolno, to może warto na jakiś czas wejść w okolice zera kalorycznego i dać organizmowi się nieco odbudować ?
Zrzuciłeś już bardzo dużo i myślę że taka przerwa dobrze ci zrobi :) I potem jak organizm się podkręci waga znowu powinna zacząć spadać
1
...
Napisał(a)
Tak,masz rację. Od czasu do czasu wchodzę na zero kaloryczne ale miałem parę razy w tym okresie chorobę jakaś lub kontuzje i nie ćwiczyłem/nie trzymałem diety i waga znowu podskakiwała o 5kg lub więcej i jak wracałem do treningów znowu musiałem nadrabiać. W każdym bądź razie dzięki za rady panowie.
...
Napisał(a)
No bf mam między 18-20% chce zejść do 14%. Myślę że jeszcze 6-7kg i później będę robił masę na czystej misce. Taki jest przynajmniej plan...
Zmieniony przez - tey w dniu 2019-06-12 19:44:03
Zmieniony przez - tey w dniu 2019-06-12 19:44:03
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!