Szacuny
5
Napisanych postów
187
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
634
Ludzie! tmaci sa niczym w porównaniu do tanich i ponoc mocnych i genialnie wyglądających nike 2k3. Buty miód Jak będą w sklpie to długo nie będę sie zastanawiał Co myslicie?
Zachodzące słońce często zazdrości wschodzącemu księżycowi.
Pozdrawiam ja, Juzew.
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
tyyy faktycznie ładne!!! tylko z opini generalnie slyszalem ze nike to slabe buty do kosza jak juz to reebok lub Adidas ale kto wie , moze jakis wyjątek to jest? jaka cena?
Szacuny
0
Napisanych postów
137
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1215
Coz wiec tak. Ja oczywiscie kupilem Reebok i jestem zadowolony jezeli chodzi o asfalt :) Podeszwa trzyma sie wciaz. Niestety z gora gorzej :P jak i wygodne sa wtedy jak sie kupi dobre wkladki :P oczywiscie to moje zdanie. A jezeli chodzi o hale to najlepsze sa dla mnie Shox'y VC i FLightposite III je mialem i na beton sie nadaja ale tylko do 4 miesiecy :P hehe jak wyszly to kosztowaly z ponad 400 zl i niestety dostalem opier.. od rodzicow ze wydalem tyle kasy. No coz czlowiek sie uczy na bledach.. a VC to na hale to wprost idealne :P Adidasow nie mialem jeszcze i chyba nie bede kupowal :P no ale na przyszlosc moze cos sobie zapodam. A jezeli chodzi o Flight... to bardzo polecam. Wygoda to pierwsza klasa i trzymanie kostki :D jak dla mnie :) Wiec zycze powodzenia :D
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
postanowilem odwiedzic stare smieci i widze ze jednak jeszcze niektorzy pamietaja moje rady
a o 2k3 pisalem juz chyba rok temu sam sie na nie napalalem jeszcze przed ich premiera w stanach (takie skutki bycia zarejestrowanym na nikebasketball) i nigdzie ich nie moglem znalesc przed dluuugi czas az w koncu je znalazlem w athlete's foot w kraku ale za cene 500zeta postanowilem sobie darowac i chcialem zamowic je z e-bay bo byly tanie bardzo ale w koncu jakos wyszlo ze tego nie zrobilem a teraz je wlasnie mam z allegro wlasnie od tego goscia co tu podaliscie linka do aukcji i sa w porzadku, jeszcze nie mialem okazji wyprobowac ich na outdoorowej nawierzchni mimo ze producent nie zaleca to jednak wygladaja stabilnie a poza tym calkiem ladnie sie prezentuja obecnie poluje na tanie Huarache , stare dobre Air Bakin' albo J XII retro
Zmieniony przez - Seba_ban w dniu 2004-09-22 14:35:19