Witam poszukuje butów za około 300zł. Biegam 2-3 x w tygodniu po 10 km. Biegam głównie po asfalcie, od 5 lat w jednych butach Nike zoom vomero 10 z których jestem mega zadowolony, ale już są na dotarciu, zamówiłbym takie same, ale już ich nie ma. Stopę mam neutralną z lekką supinacją, dodam, że śródstopie mam dość szerokie i często wąskie buty (tz. halówki są niewygodne dla mnie). Ostatnia rzecz to marka zależy mi na Nike gdyż lubię tą firmę, ale nie wykluczam innych marek. Aktualnie myślę nad: Nike zoom vomero 13 albo Nike Zoom Pegasus 36. Z góry dziękuję wszystkim za porady
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zerknij sobie na oferte firmy Inov8. specjalizuja sie w butach biegowych gorskich, trialowych i innych. naprawde dobra jakosc wykonania i mega wygodne. co prawda nie wiem czy 300zl wystarczy, ale moze cos wyrwiesz w tej cenie 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
JAKIE ROLKI KUPIC?
Następny temat