Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie kupuj and1 bo to przereklamowana firma. Kup sprawdzoną marke: Nike, Puma, Adidas, Reebok i wybierz, te które ci najbardziej odpowiadają i są przedewszystkim wygodne oraz mają usztywnienie na kostke
Szacuny
9
Napisanych postów
208
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3777
Dudek dobrze mowi. Z and1 ja bym zrezygnowal po tym co ja mialem ze swoimi...Potrzymaly 2 miechy grania na asfalcie.Ja polecam Jordany.But nie do zdarcia...Co prawda maja swoja cene ale uwazam ze sa warte.No i polecalbym jakies starsze modele typy 6,7,8 cos kolo tego...
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
86
Ja nie poelcam Adidasów mam jedne takie i juz po 2 miechach podeszfa zrobiła sie cienka jak żylekta w okolichach palców :/ I takze rozdarły sie na 3/4 wewnetrznej długosci buta :/
Szacuny
5
Napisanych postów
187
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
634
Nie polacam reeboków, spotkałem się z wieloma krytycznymi opiniami dotyczącymi podeszwy, ponoć schodzi jak masełko.
Z kolei ja mam naw balance 768 1,5 roku, chodzę w nich do szkoły, gram bardzo czesto na asfalcie i w zimie w nich chodziłem, rozwalać zaczęły się dopiero po roku, teraz juz prawie nie mają podeszwy, ale i tak dobry buty, i tanie. Kupiłem je za 230zł.
Zachodzące słońce często zazdrości wschodzącemu księżycowi.
Pozdrawiam ja, Juzew.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51928
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jakie buty byscie nie polecili i tak inaczej sie zezdra u innych osob. Moj ziombel w T-Macach 2 pogral 2 lata na asfalcie chodzil lato zime. a ja nowuskie New Balcance jakis tam numer ( wiem ze dydkowa w nich grala przez jakis okres w kadrze ) starlem do skarpety w 4 miesiace wiec chyba dobór obuwia jest dowolny bo nie ma takich bamboszy co wytrzymaja w idealnym stanie ostre granie przez 10 lat i nic po nich nie bedzie widac. a to ze reeboki sa wytrzymale ? bzdura mi zajelo starcie 360 w 3 miesiace. wiec co nie napiszecie moze u jednego zetrzec sie w 2 miechy a drugiemu po roku. Idealne buy na asfalt Wygodne i dobra amortyzacja zeby kolanka dzialaly jak najdluzej i oczywiscie zeby sie podobały temu co je nosi.