Szacuny
1
Napisanych postów
119
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3797
Z góry przepraszam jeżeli nie ten działa ale tutaj temat mi najlepiej pasuje.
Poszukuję sklepu gdzie można kupić buty do podnoszenia ciężarów - dokładnie przysiady. Ważne abym mógł tam podjechać i przymierzyć inaczej mnie to nie interesuje - nigdy takich nie miałem, w końcu się zdecydowałem ale chciał bym je "pomacać, zobaczyć".
Najlepiej aby sklep był w województwie łódzkim - ewentualnie Warszawa lub coś pomiędzy Łodzią a Warszawą.
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336467
Jeden z takich sklepów który ma ogromny wybór ,jest w Augustowie..... Ale możesz spytać w którymś sklepie Adidasa,bo własnie ta firma produkuje takie obuwie... W sumie nie napisałeś ile chcesz wydać kasy....bo Adidas ma dobre obuwie w cenie od 470zł w górę. Jest jeszcze prywatny producent na Śląsku w Mikołowie.....robi bardzo dobre buty w cenie około 250zł
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
Nie wiem jaką masz górną granicę cenową. Ja od siebie mogę polecić Nike Romaleos 2, jednak te buty można jedynie sprowadzić do PL (albo kupić w jednym ze sklepów za masakrycznie wysoką cenę )
Polecam je ze względu na to, że mam dość szeroką stopę i większość butów do codziennego użytku mnie ciśnie. A te, mimo, że są sztywne jak cholera to leżą bardzo dobrze i są wygodne.
W zoltansport masz duży wybór. Sam jestem z łódzkiego i u nas niestety nie ma opcji na zakup takich butów na miejscu.
Zapomnij
Zmieniony przez - rkarpinski w dniu 2015-02-09 12:37:28
1
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
336467
Jaki rozmiar nosisz ,bo będę miał kilka par Adidas Perfect II .....jesli nie kupisz niczego to mogę je przywieżć do Łodzi na Ligę......wtedy przymierzysz. Oczywiście taniej niż w sklepie....
Szacuny
1
Napisanych postów
119
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3797
Jak nie sa różowe to beda dobre :p Co do rozmiaru to raczej 42 2/3 bo zakładam "cienkie" skarpetki. Jak dla mnie wszystko ustalone wiec czekam tylko na sygnal od Ciebie - kasa odlozona.
Dam tez offtopa - jaki pas polecacie, tez glownie przeznaczony do siadow? Mam jakis stary leciwy, dosc wąski, myślę ze zbliża się jego kres.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
40
Witam,
przepraszam za odświeżanie tego starego tematu ale mam szybkie pytanko. Czy korzystał ktoś z tego sklepu internetowego http://www.taniebutynike.pl ? Interesują mnie buty Nike Romaleos 2 które z reguły są kosmicznie drogie a na tej stronie są powiedziałbym podejrzanie tanie.
Pozdrawiam.
Szacuny
1576
Napisanych postów
56736
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
264394
Ja również
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.